2777
2789

یه خواستگار دارم که تا حد زیادی شرایطی که من میخوام رو داره. فقط مشکلم باهاش تفاوت 

اعتقادیه. من خودم معتقد به نماز اول وقت، روزه و خمس هستم. خانواده م هم همین طور. اما ایشون با اینکه از جهت اخلاقی ادم درستی به نظر میاد ولی خمس رو قبول نداره. نماز و روزه رو هم هر وقت دلش بخواد اجرا میکنه. هر وقت هم نخواد به خودش سخت نمیگیره. به نظرتون با این آدم میتونم زندگی خوبی داشته باشم؟

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم

اعتقاد هر کس بنظر من یک چیز شخصی 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اگر اعتقاداتتون واقعا براتون اولویته

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

نه نمیشه اگه خیلی معتقدین

اما اینم درنظر داشته باش الآن آدم معتقد و کاملا مذهبی خیلی کمه

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

مطمئنا نه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

اگر تحمل انتقاد رو داري

و ميتونين به هم احترام بزارين 

اشكالي نداره

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
نه نمیشه اگه خیلی معتقدین اما اینم درنظر داشته باش الآن آدم معتقد و کاملا مذهبی خیلی کمه

برا همین این قدر دو دلم. نمیدونم که اینو رد کنم بهتر از این نصیبم میشه یا نه

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم