2777
2789
عنوان

لطفا سن بالا ها جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 32 پست

من درست متوجه نشدم

ناراحتی بارداری که سنت زیاده یا کمه؟

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

چرا پشیمونی ؟ شوهرت بده؟ شرایط مالیت خوب نیست؟

وضع مالیم متوسط جفتمون کارمندیم 

اما شوهرم خوبه اون بچه دوست داره ولی من دچار بحرانی شدم که فردا صبحم نوبت روانپزشک دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا نمیشدم خوب منظورم اینه بودن اطرافتون از بچه نداشتن پشیمون شن؟

بله،تو اطرافیانم هستن که پشیمونن

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

من درست متوجه نشدمناراحتی بارداری که سنت زیاده یا کمه؟

ناراحتم باردارم چون فک میکنم شرایط زندگیمو بیخود تغییر دادم و دیگه اون جوونی و تروتازه بودنه تموم میشه

چون میبینم هم سن و سالام حتی ازدواجم نکردن و خوش میگذرونن حتی بعضیاشون متاهلن اما اصلن ب بچه فکر نمی ...

۳۴ سالمه و دوتا دختر ۱۴ و ۱۱ ساله دارم

و الان احساس میکنم اگه بچه دار بشم در حق او بچه ظلم کردم 

چون من ۴۵ سالم بشه اون ده سالشه

هیچ کودکی دوست نداره مامانش پیر باشه

الان خودم خیلی احساس خوبی دارم که دخترام بزرگن و مثل سه تا دوست با همیم

دوست دخترم مادرش سنش بالاست اون طفل معصوم واقعا داره عذاب میکشه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

۳۴ سالمه و دوتا دختر ۱۴ و ۱۱ ساله دارمو الان احساس میکنم اگه بچه دار بشم در حق او بچه ظلم کردم چون م ...

باورت میشه یکی از انگیزه هام همین بود میترسیدم تو سن بالا پشیمون شم بچه دار شم بعد منی که مدام سر مامانم غر میزدم چرا ۳۵ سالگی بچه دار شدی خودم این بلارو سر کس دیگه بیارم 

باورت میشه یکی از انگیزه هام همین بود میترسیدم تو سن بالا پشیمون شم بچه دار شم بعد منی که مدام سر ما ...

به نگاه به تاپیکهات کردم

برو منت بار خدا باش بی دردسر یه نعمت بزرگ بهت داده

برو سجده شکر به جا بیار که خیلی‌ها حسرت اولاد رو دلشون مونده

ببین نا شکری نکن نزار خدا قهرش بگیره

۳۲ سالته وقتی بچه ۸ سالش بشه تو ۴۰ سالته دیگه کجا سنت کمه

خدا رو شکر کن