2777
2789
عنوان

خدایا به کدامین گناه منو بچه هامو اینجوری خلق کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ناشکری میکنی بچه هات سالمن باید خدارو شکر کنی خیلی آدم ناسپاسی هستی و زرنگی اصلا ارثی نیست تو خو ...

بچه هام از نظر عقلی مشکل دارن

تو جای من نیستی که درک کنی

وقتی بقیه همش می گن بچه هات دیوونه هستن و خودت هم می بینی بقیه چقد زرنگ و تیز ولی تو هیچی بلد نیستی نابود می شی

بخدا خودت اراده کنی میتونی تغییر کنی،چرا اینقد خودتو عذاب میدی؟شاید تجربت از زندگی‌کمه برا همین احساس بی سیاست بودن میکنی.به خودت فرصت بده که درست شی

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

خدای من ناشکری تا چه حد از همه چیز بهترینشو داده زحمت بکش دو تا کلاس انگیزشی و سخنوری و تراپیست برو. ...

همش سخته

شاید شما تو روابط اجتماعی خیلی راحت باشی ولی امثال ما مشکل دارین

بچه هام از نظر عقلی مشکل دارنتو جای من نیستی که درک کنیوقتی بقیه همش می گن بچه هات دیوونه هستن و خود ...

چرا دیگران میگن بچه هات دیوونه ان؟مگه رفتار و حرف زدن بچه هات چه مدلیه؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐