2777
2789
عنوان

خدا واقعا برای چی خلقمون کرده

123 بازدید | 22 پست

یه نیم ساعتی تو نی نی سایت گشتم تاپیکای مختلفو خوندم ب این نتیجه رسیدم زندگی واسه یه سریا فقط درد و رنج و ناراحتیه برای بعضیا که خیلی شدیده و ادم وقتی فقط میشنوه بهم میریزه.اما یه عده دیگه هستن واقعا مشکل خاصی ندارن یه زندگی خوب،روتین نمیگم مشکل ندارنا مشکل برای همه هست ولی خب چیز خاصی نیست از این مدل ادما زیاد دورم هست

برای من یکی ک ۹۸ درصد زندگیم تا الان فقط غم و غصه و ناراحتی بوده از هیچی لذت نمیبرم الانم که تو وضعیت فوق بدیم .پس کو عدالت خدا؟کاش زودتر اقا ظهور کنه تموم شه بره پی کارش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه خسته اییم یکی از بی پولی یکی بیکاری یکی همسربد یکی خانواده بد همه مشکل دارن وفقط اندازه مشکلات متفاوته براهم دعای خیرکنیم که به خودمونم برگرده

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!
یه مشکلاتی حل کردنشون سخته ...و برای بعضیا نشدنی

واقعا

امشب با خدا شرط بستم

یا این گرفتاریم رو حل میکنه یا خودمو میکشم💔💔💔

مکن ز غصّه شکایت که در طریق طلب/ به راحتی نرسید آن که زحمتی نکشید. 🍃

تقلا کردن آدما برای زندگیو ببینه حوصلش سر نره

یکی از قوم شوهر و خود شوهر میناله،یکی از بچهاش،یکی نگران شغل و درسه ،یکی مشکلش ازدواجه،یکی مشکلش بیکاریه،یکی دیگ خانواده سمی داره و هزاران مشکل دیگه

واقعاامشب با خدا شرط بستمیا این گرفتاریم رو حل میکنه یا خودمو میکشم💔💔💔

از ته دلم امیدوارم و دعا میکنم که مشکلت حل بشه❤️من خودمم خیلی افکار خودکشی داشتم ولی خب خودکشی فقط یه فراره و همچی بدتررررررر میشه بدترین حالت ممکن

اره قبول دارم شب عاشوراستولی من تقریبا هر روز اینطوری شدم

درکت میکنم فقط امیدوارم همه چی درست شه

چون هممون واقعا خسته ایم من که دیگه نمیکشم

لایک نکنین لطفا!  برای حاجت رواییم میشه یه صلوات بفرستین💙

از ته دلم امیدوارم و دعا میکنم که مشکلت حل بشه❤️من خودمم خیلی افکار خودکشی داشتم ولی خب خودکشی فقط ی ...

بخدا تحمل ندارم

نمیخوام آینده خوب رو

چ فایده الانم بده چ فایده قراره که اتفاق بدی واسم بیوفته

اگه خدا صدامو بشنونه خودش واسم کاری میکنه

مکن ز غصّه شکایت که در طریق طلب/ به راحتی نرسید آن که زحمتی نکشید. 🍃