2777
2789
عنوان

عزیزا دلم دارم میرم حرم امام مهربانی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریحانه ام دعا کن محمد جواد اگر پسره خوبیه به هم برسیم تو تحصیل موفق شم امیر ماشینش بهتر شه خونه دار شه زمینشو از عموش بگیر

خدا خیرت بوه

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

قبول باشه.

التماس دعا دارم خیلی💔

دعا کن بطلبه برم پابوسش.

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

دعا کن لطفا مشکلم حل بشه بگو منتظرم بیام بطلبه بگو من از شما کمک خواستم رسمش این نیست بگو ۳بار فرم زیارت نیابتی پرکردم حتی نیابتی هم نطلبیده منو

ببخشید طولانی شد قبولی دعاهای خودتون و همگی ان شاءالله 

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايتو در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟آنه !اكنون آمده ام تا دستهايت رابه پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو

عزیزم برای شفای برادر دوستم زهرا و براورده شدن حاجت دوستم و  شفای یکی از عزیزانم دعا کن ان شاءالله همه حاجتشون را بشه

در اخر اگر تونستی من رو هم دعا کن که اقا بطلبه من رو مثل سال های گذشته و مثل گذشته بشم❤️