2777
2789
عنوان

مهاجرت نخبه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 65 پست
منم با احترام گفتم .به اونها که کشتن گفتم غلط کردن مگه توهین به شما کردم چرا شما ناراحت شدید!؟ و برا ...

از کجای حرفم فهمیدی واسم عادیه؟؟؟؟؟؟؟؟ ندیدی نوشتم ب ناحق و....

الکی ب بقیه تهمت نزن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفت جوابشو شنید ایشون فحاشی کنن چی اشکال نداره!؟

شروع کننده خودت بودی و اون هیچی بهت نگفت

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

دقیقا همین نفوذی ها میان مسول میشند تو ایران قوانین تبعیض آمیز مینویسند علیه زن و مرد سختگیری رو حجاب میکنند که مردم از دین زده باشند اعتراض کنند و الا افرادی مثل شهید بهشتی اصلا تعصبی نبود 

اونوقت اعتراض کنند که ایران برگرده به قبل  هرکاری میکنند 

نه اتفاقا تنها راه نیست چون بخوای بری خارج هم باید پول و پارتی داشته باشی🤣در واقع اگه پول و پارتی نداری استعدادت به درد خودت میخوره

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

من یه چیزی نوشتم اول ایشون خندید من جواب دادم خندیدن از نظر شما مسخره کردن نیست !

شما فحش دادی میتونستی مثل خودش برخورد کنی به هر حال فحش دادی بهش گفتی سگ اونم جوابتو داد یر به یر شدین

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

شما فحش دادی میتونستی مثل خودش برخورد کنی به هر حال فحش دادی بهش گفتی سگ اونم جوابتو داد یر به یر شد ...

قبل از اونم دعوامون شد گفت برو تا فلان جاتو نبریدم بهتره همه مطالب خوب بخونی شبتون خوش

وقتی زمینه رشد نیست نخبه ها هم مجبور میشن برن. خود اون نخبه شاید دوست داشتا باشه بمونه و کشورشو بساز ...

همینجا هم علمش هست رشدش هست مثه دانشمندای هسته ای خودمون. اما خوب میتونه بره بخونه برگرده ب وطنش خدمت کنه

چشم به راه...
همینجا هم علمش هست رشدش هست مثه دانشمندای هسته ای خودمون. اما خوب میتونه بره بخونه برگرده ب وطنش خدم ...

همه که نمیخوان هسته ای بخونت، مثلا کسی که تجارت میخواد انجام بده یا استارت اپ بزنه یا خیلی چیزایی که اینجا زمینه ش نیست

یه اقایی هست تو یوتیوب ایرانیه تو شرکت اینتل کار میکنه ، کارش مربوط به ساخت سی پی یو هست. خب کجا تو ایران میتونه بره مهندس بشه سی پی یو تولید کنه؟

زندگی یه جریانه، یه سفر، روی چیزی گیر نکن، بگذر تا زندگی بگذره. یه مسیره که به خدا برسی