2777
2789

بچه ها من فلن باید برم سرکار ک بتونم کلاس کنکور و مشاور و اینا برم 

حدود ۱ ماه دیگ

پ تو این ی ماه چیکا کنم؟

ی فرفری ۱۷ سالم_ آقایون درخاست دوستی ندید من مث مامانو خاهرتون نیستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یازدهم بودی؟ والا ما خرج کلاس کنکور و مشاوره نکردیم و رتبه خوبی اوردیم. به نظرم بجای اینکه بری سرکار ...

اره 

خب نمیدونم چطوری بخونم ک برا کنکور خوب باشه

درسایی که برات سخت تره رو بخون در حد روزی ۴ یا ۵ ساعت

اول دهمو بخونم یا یازدهم؟

یا ترکیب هردوتاش؟

کلاسارو از تلگرام دانلود کن ببین . 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                   

مگه همه چی کلاس و مشاوره؟این دوتا هیچ کدوم ضروری نیس و خیلی رتبه های تک رقمی هیچ کدومو نداشتن درس بخ ...

خب من نمیدونم چطوری بخونم برا همین میگم مشاور

تستم ک کتاب میخاد فلن نو مانی 😂🥲

کدوم سخت تره برات؟ به نظر من یازدهم سخت تره

خب دهمو خیلی خوب نخوندم برا نهایی‌ و اینک ی سال گذشته کمتر یادمه