2777
2789
عنوان

ریاضی کرمی تو الفا اسکول یا ماز

127 بازدید | 9 پست

#‍ لطفا همه متنو بخونید و طبق این متن نظر بدید نه تجربه خودتون
سلام دوستان من میخوام کلاس ریاضی معین کرمی رو شرکت کنم
خودم اشتراک الماس ماز رو دارم و کرمی هم توش تدریس میکنه
ولی خب طبق چیزی که کفتن 1 جلسه در هفته هست و این عالیه که وقت کلاسش کم باشه و و خودم بیشتر برم برا تست زنی
ولی تو الفا اسکول 2 جلسه در هفته
طبق چیزی که مشاور الفا گفت جزوه عادی الفا با ماز یکی هست
پس چجوری میشه که تو ماز انقدر سریع تر درس بده
نمیدونم برم از الفا جداگانه بگیرمش باید 2.5 پول بدم ولی اگر یکی بود چی

میترسم نکنه تو ماز بخواد ماست مالی طور درس بده فقط تمومش کنه

واینکه به نظرتون منکه کتاب مهروماه جامع رو دارم از همین استفاده کنم یا باید طبق گفته خودش برم ایکیو جامع رو بگیرم

کاربر اقا هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این فیلمایی که ازش میبینید تو مازه یا الفا رو جزوش نوشته

من فقط آلفاشو دیدم

نمی دونم که تدریسشون تو ماز چطور باشه

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
من فقط آلفاشو دیدمنمی دونم که تدریسشون تو ماز چطور باشه

اینیکی میبینید خوبه
یعنی کامل همه چیو میگه
من احساس میکنم برای این تو الفا بیشتره چون برای بیشتر سوالا میده برا بچه ها حل کنن و اینکه خیلی لفتش میده اره؟

کاربر اقا هستم 

اینیکی میبینید خوبه یعنی کامل همه چیو میگه من احساس میکنم برای این تو الفا بیشتره چون برای بیشتر سوا ...

من راضیم صفر تا صد رو توضیح میده برا همه سطحی هم خوبه

راستس تدریس مازشو ندیدم که بخوان مقایسه کنم

میتونید یه قسمت از کلاسای آلفا رو از اینترنت دانلود کنید با ماز مقایسه کنید بعد اگه خواستید ثبت نام کنید

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞