2777
2789

وقتی بینی جدید رو دیدید چه حسی داشتید؟ 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

ایشالا قسمت من😍😂

انشالله

حتما زیاد تحقیق کن قبلش و زود تصمیم نگیر 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اون قوس لعنتی نمونده بود دلم قیلی ویلی رفت انقددددددد خوب بود 

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

من خیلی واسه خواهرم ذوق داشتم توی اون لحظه .

اونم نه گذاشت نه برداشت گفت چقدر زشت شدم و شروع کرد زار زار گریه کردن😂😂

الان ورمش کلا رفته و خیلی خوب شدهه

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

احساس زشتی😂

بعدش چی؟ 

من خیلی واسه خواهرم ذوق داشتم توی اون لحظه .اونم نه گذاشت نه برداشت گفت چقدر زشت شدم و شروع کرد زار ...

بینیش گوشتی بود؟ چند وقت بعد ورمش از بین رفت؟ 

خیلی خوشال نشدم چون طبیعی شده

بعد می ترسم عمل کنم طبیعی نشه

فانتزی و اینا دوست ندارم

اصلا می خوام جوری باشه که هر کسی منو نمیشناسه نفهمه بینیمو عمل کردم

چنل رمانم  کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

اون لحظه که گچ رو برداشت اینه داد نگاه کنم،خوشم نیومد چون ورم داشت.ولی وقتی دستیارش خواست چسب بزنه، اول یه پنبه ی الکی خنک کشید رو بینیم،نمیدونی اون خنکیش و حس خوبش چقدر خوشایند بود

هنوز بعد از چندین‌سال یادمه😀

اینم بگم بینیم بعد شش ماه خیلی مدلش خوب شد