2777
2789
عنوان

دخترک خوش قلب من الهی همیشه بخندی

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 46 پست
شما قطعا سالم میای بیرون‌چون از خودشونی ....وقتی از کشته شدن جنین دفاع میکنی و ماله کشی میکنی ...اون ...

نفرین کن کاری ندارم زندگیته

اما جایی بد اوردی یادت باشه نفرین هات بوده

خداکنه هیچ وقت نیاری مردم ما هستی اما مغزتو شست و شو دادن

فتوشاپ بود گل من

اینترنشنال کمتر نگاه کن تا بتونی خوب فکر کنی ...همه ی اون ۹۰۰ نفر که کشته شدن فتوشاپ بود ...همجنین زندانیان زندان اوین ....میگن کسی که خودشو به خواب میرنه رو نمیشه بیدار کرد ...امیدوارم با لگد دوستان صهیونیست خودت از خواب بیدار بشی ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمام اون ورزشکارا که کشته شدن هم ترکش بهشون خورده

بله

وقتی کشورمون یه اجیر خطر نداره بفهمیم موشک میاد یالا سرمون یانه باید بمیرن و کشته بدیم

و بدتر پناهگاه نداریم

کجا. بریم جنگه؟ 

اینترنشنال کمتر نگاه کن تا بتونی خوب فکر کنی ...همه ی اون ۹۰۰ نفر که کشته شدن فتوشاپ بود ...همجنین ز ...

بله فتوشاپ بوده

زندان اوین هم درشو زده قشنگ نه خودشونو زندانی هارو ازاد کردع

بلهوقتی کشورمون یه اجیر خطر نداره بفهمیم موشک میاد یالا سرمون یانه باید بمیرن و کشته بدیمو بدتر پناه ...

پس دهنتو ببند که مردم معمولی کشته نمیشن ....کاش میشد اونایی که منتظری نسلشون منقرض بشه نشینن پای پدافد و شهید بشن ...تا بفهمی دوست کیه دشمن کیه ..کاش هیچوقت از تو دفاع نکنن . 

دخترای مردم هم اینترنشنال و طرفدارانش کشتن 

دیگه هم جواب نده حالم داره بهم میخوره 

بله فتوشاپ بودهزندان اوین هم درشو زده قشنگ نه خودشونو زندانی هارو ازاد کردع

واااای خدا ....سرتو از تو اون کثافت اینترنشنال دربیار و چشماتو باز کن ...اون مادر و فرزند هم فتوشاپ بود ک کشته شدن ....کاش تو هم با فتوشاپ بری اون دنیا 

بلهوقتی کشورمون یه اجیر خطر نداره بفهمیم موشک میاد یالا سرمون یانه باید بمیرن و کشته بدیمو بدتر پناه ...

اژیر خطر و پناهگاه واسه چی داشته باشیم ؟؟؟؟؟

مگه نمیگی اسراییل مردم عادی رو نمیزنه ...نیازی به اژیر و پناهگاه نیست ....

اژیر خطر و پناهگاه واسه چی داشته باشیم ؟؟؟؟؟مگه نمیگی اسراییل مردم عادی رو نمیزنه ...نیازی به اژیر و ...

😂😂😂 اینا خودشون به این حرفها باور ندارن و گرفته نمیرن تو صف پمپ بنزین که در برن خب اگه کاری ندارن وایستا 

بله فتوشاپ بزرک تراز این حرفاس

فقط دعا میکنم که تاریکی از وجودت بره بیرون و بتونی از حق دفاع کنی ...خدا بهت بصیرت بده ...و توبه کنی از این حرفات ....وکرنه اون دنیا اون جنین که تو راه چادگان اصفهان زدن مادر پدرشو تکه تکه کردن جلوی همین تو ادم خیرخواه !!!!رو میگیره

البته مه اون جنین و امبولانسهایی که جزغاله شدن و تمام اوه نهصد نفر مردم غیر معمولی !!!!فتوشاپن