2777
2789
عنوان

دخترک خوش قلب من الهی همیشه بخندی

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 46 پست
اونا مال این رژیم بوده و بچه هاشون باید بمیرن بزرگ بشن میشن مثل اینا که الان. داریم ازشونترکش هم میخ ...

باورم نمیشه غیر انسانهای صهیونیستی مثل تو تو کشور ما زندگی میکنه ...حتما که شماهارو نمیزنن چون تفکرتون مثل خود اون صهیونیستا کثیفه

شماهم از اونایید ....حتما اون ۵۰ هزار غزه ای هم مال این رژیم بودن ....کاش رژیم به قول تو با اینا نجنگه تا اول از همه تو تیکه تیکه شی بفهمی چه مزه ای داره صهیونیست صفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این یه منافق کثیفهولش کن

خدا ازشون نکذره امام حسین ب حق این تاسوعا و عاشوراش کشورمون رو نجات بده اونا اگه اون سگ زرد رو دارن ما امام حسین و امام زمان داریم ما کودک ۳ ساله مثل رقیه داریم ک حافظ بچه هامونه  ما مردای غیرتمند داریم اینا پیش خودشون ایران رو مثل بی غیرتهای سوریه و افغانستان تصور کردن 

جاسوسه شایدم از نوچه های مریم رجویه و آلبانی نشین ...یا جیره خور اسراییله ...

اره بابا سایتا پر جاسوسه ان شالله تک تکشون جواب بگیرن ب حق این عاشورا حسین  یا حسیییین

خدا شفات بده ...حتما اون جنین که کف خیابون افتاده بود نظامی بود ....مردم غیر عادی رو هم حق ندارن بزن ...

بله ماله رژیم بوده یا شاید ترکش خورده 

مشکل خود مردمه پناهگاه نداریم نه دشمن

چقد افکارت کثیفه تو انشالله سر خودت و خانواده ت بیاد تا بفهمی حیف اونایی که جای تو تیکه تیکه شدن چرا ...

ممنون هر دعایی کنی نابودی بنده های خدارو سر خودت میاد

حتی میگن نفرین نکنید سر خودتون میاد

منم چنین دعایی نمیکنم چون قلب سیاهی ندارم و بد دشمن هامو بخام شما دشمن من هستید اما خوب تونو میخام

خجالت بکشید

ایشالله سالم و سلامت از جنگ بیرون بیایم👌🌷

ممنون هر دعایی کنی نابودی بنده های خدارو سر خودت میادحتی میگن نفرین نکنید سر خودتون میادمنم چنین دعا ...

معلومه که خوب دشمنتو میخوای که میگی بچه های اونا باید بمیرن .حافظه هم نداری اخه ...

معلومه که خوب دشمنتو میخوای که میگی بچه های اونا باید بمیرن .حافظه هم نداری اخه ...

چون بچه های ما نمردن

نصل اونا منقرض باید بشن و بمیرن تک تک شون

بلاهایی که سر ما اوردن

گرونی

کشتن دخترامون

جنگ برامون اوردن 

ممنون هر دعایی کنی نابودی بنده های خدارو سر خودت میادحتی میگن نفرین نکنید سر خودتون میادمنم چنین دعا ...

شما قطعا سالم میای بیرون‌چون از خودشونی ....وقتی از کشته شدن جنین دفاع میکنی و ماله کشی میکنی ...اون موشک رمپیج وسط تجریش هم نکنه ترکش بود که ۱۲ نفر ادم کشته شدن و چند تا ماشین منفجر شدن 

من برای انسانهای هموطنم خوب میخوام ...هرگز نفرینشون نمیکنم ...اما امثال تو و تفکر تو شایسته ی نفرین و بدتر از نفرینه ...چون توش نه انسانیتی وجود داره نه بویی از وطن