2777
2789
عنوان

دخترک خوش قلب من الهی همیشه بخندی

281 بازدید | 46 پست

امروز باهاش داشتم میرفتم‌جایی باباش موند خوته بعد خواست با من بیاد خودش ..بعد موقع رفتن رفت باباش رو بغل کرد گفت بابا خداحافظ بعد در و ک بست اشک از چشماش سرازیر شد فقط ۴ سالشه

بعد برلی یک ساعت فقط میرفتیم 

خدایا تو رو ب حق حسین هیچ بچه ای تو دنیا بخصوص وطنم طعم بی پدر و مادری نچشه .

هیچ وقت تشنگی و گرسنگی و اوارگی دامنشون رو نگیره بچه های منم جز اونا

خدایا تو رو ب حق گلو بریده حسین هر نقشه ای برای کشورم و وطنم میکشن دامن خودشون رو بگیره

خدایا تو رو ب ناله های زینب کبری اه و نفرین بچه های ک پدر از دست دادن برای دفاع از کشور هر جه سریعتر بگیر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید دور بر شما اتفاقی نیافتاده ما ک ب چشم خودمون دیدیم بعدم ۹۰۰ نفر بیشتر شهید دادیم

اونا مال این رژیم بوده و بچه هاشون باید بمیرن بزرگ بشن میشن مثل اینا که الان. داریم ازشون

ترکش هم میخوره

اجیر خطر نداریم اگه داشتیم کشته نمیدادیم

پناهگاهم نداریم صدمه نبینیم

و دشمن هم خودش گفت خالی کنید سمت چیزی هستید

اونا مال این رژیم بوده و بچه هاشون باید بمیرن بزرگ بشن میشن مثل اینا که الان. داریم ازشونترکش هم میخ ...

خاک تو سر تو و همه کسایی ک مثل تو فک میکنن بیچاره  فکر این دنیات نیستی فکر اون دنیات باش.بدبخت بیسواد و وطن فروش اگع اونا ک شهید شدن میگی باید بمیرن اولا اول دامن خودت رو بگیره بعدم اگه اونا نباشن ما بی صاحاب میشیم و اکر اونا نبودن تو الان حتی نمیتونستی تایپ کنی 

اونا مال این رژیم بوده و بچه هاشون باید بمیرن بزرگ بشن میشن مثل اینا که الان. داریم ازشونترکش هم میخ ...

چقد افکارت کثیفه تو 

انشالله سر خودت و خانواده ت بیاد تا بفهمی 

حیف اونایی که جای تو تیکه تیکه شدن 

چرا منقرض نمیشید شماها اینترنشناایها 

خدا شفات بده ...حتما اون جنین که کف خیابون افتاده بود نظامی بود ....مردم غیر عادی رو هم حق ندارن بزن ...

همینوبگو

میگن اونی که خوابه رومیشه بیدارکرد

اونی که خودشوزده به خواب اصلا

چقد افکارت کثیفه تو انشالله سر خودت و خانواده ت بیاد تا بفهمی حیف اونایی که جای تو تیکه تیکه شدن چرا ...

ان شالله من تو این محرم هیچی برلی خودم نخواستم اما تاوان دادن تک تک کسایی ک دست دارن  تو این جنایت امثال ایشون  نجات کشورم از دست این ارازل