2777
2789
عنوان

چقدر بعضیاتون ذهنتون فقیره

141 بازدید | 11 پست

بعضیا واسه همین ذهن فقیر و ندیدشونه که هیچ روزی و برکتی وارد زندگیشون نمیشه، چون اصلا روزی و برکت رو جلوشونم باشه نمیبینن تا بگیرنش.

ماجرا اینطوریه که یه خانمی تاپیک زده بود که میخوام خونه بخرم و فلان تومن کم دارم، من که تجربشو داشتم، گفتم همین پولی رو که داری بذار فلان بانک، بعد یه ماه یا چهل روز وام بهت میده راحت و بدون ضامن(دقت کنید خودم گرفته بودم و واقعا راحت بود) گفتم فعلا این بانکه فلان مشکلات هم داره ولی تو برو شعبه، کامل ازشون بپرس دوباره، بعد خانمای نابغه و کارآگاه سایت کامنت منو گزارش زدن که داره تبلیغ فلان بانک رو میکنه، نی نی یار بیدار و هشیار که کلا توی کامنتای اقایون و جنسی و اینا معلوم نیست کجاست، منو تعلیق کرد، همین. خواستم از همین تریبون بگم اهای کسایی که فکر کردین من تبلیغ کردم ذهنتون خیلی فقیره. 

اسم بانک هم نپرسید لطفا درخواست هم ندین که بگم، چون دوباره نینی یار اگاه و هوشیار تعلیقم می کنه. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

ناراحت نشو عزیزم مجازیع دیگه ❤️

دوستای قشنگم به مناسبت تاسوعای حسینی نذر صلوات داریم هدیه به امام حسین به نیت گره گشایی و حاجت روایی هممون❤️

هفتصدتا از صلوات ها باقی مونده اسم بدین با تعداد صلوات تا یادداشت کنم انشالله حاجت روا بشین ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ذهن فقیر زیاد هست 

من چندسال پیش به یه مستاجر که پول خرید خونه رو داشت گفتم بااین پولی که دارید میتونی خونه بخریا تعجب کرد ....

جتی بعضیا ذهنشون اونقدر فقیره که بنگاه هم یسر نمیزنن

خودشونو میزنن به مظلومیت

آخه تبلیغ بانک 😐😐

شما فقط راهنمایی کردید 

و حرکت نی نی یار 😶‍🌫️

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
انگار بانکا میان اینجا تبلیغ کنن😂یه عده دیگه خیلی بدبینن

والا، تازه بانک دولتی

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
بله ذهن فقیر زیاد هست من چندسال پیش به یه مستاجر که پول خرید خونه رو داشت گفتم بااین پولی که دارید م ...

بله، بعد همینا تاپیک میزنن که بدبختیم و نداریم و فلانیم. 

آخه تبلیغ بانک 😐😐شما فقط راهنمایی کردید و حرکت نی نی یار 😶‍🌫️

هیییی خواهر چی بگم برات...بیا و خوبی کن. 

هیییی خواهر چی بگم برات...بیا و خوبی کن.

بی تفاوت به جهان باش و فقط ناز بخند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بی تفاوت به جهان باش و فقط ناز بخند

چشم زیبا جان

اینجا همه نوع ادم پیدا میشه عجیب نیست

درسته