بچه ها من نمیگم بخشیدن به بقیه کار بدیه ولی شوهرم دیگه رفته رو اعصابم. ما امروز مسجد محلمون قورمه سبزی میداد. هرسال تاسوعا قورمه میده و خیییییییلی خوشمزس غذاش. خب من دوس دارم غذاشو ولی دلیل نمیشه که فکر کنید هدفم فقط برای غذا رفتنه. خلاصه منو شوهرم غذامونو گرفتیم تا رسیدیم دم خونه شوهرم گفت استمبولی هم که داریم توی یخچال من یه غذاها رو میدم نگهبان. داد نگهبان. و بعد هم استمبولی خورد هم نصفی از قورمه سبزی منو. خب من قورمه دوس داشتم دلم میخواست همشو خودم بخورم. اینکارو وقتای دیگه هم انجام میده مثلا اگه چهارتا دونه کباب بخره یکیش اضافه لیاد خب من دوس دارم بذارم تو یخچال فردا ظهرش بخورم کلی شوهرم زودی میبره میده نگهبان
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به این فکر کن اون نگهبان چون سر پست هست و نمیتونه بره، خوبه که بهش یه پرس بدین.
قرمه نذری هم درحدی که دلت رو بگیره، کافیه.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
من دختریام از تبار رؤیاها؛ با چشمانی که جهان را نه آنگونه که هست، بلکه آنگونه که باید باشد میبیند.در من شعرهایی ناتمام زندگی میکنند، واژههایی که هنوز راه خود را به لبانم پیدا نکردهاند.باور دارم که هر صبح، فرصتیست برای دوباره متولد شدن؛ با لبخند، با امید، با جرئت دوباره آغاز کردن.عاشق تاریخام، چون گذشته را چراغ راه آینده میدانم، و دلبستهی دانستن، چون دانایی را آغاز رهایی میدانم.