2777
2789
عنوان

خیانت حساب میشه یا نه

205 بازدید | 11 پست

دوستان بعد ۲ سال رابطه با دوست پسر قصد ازدواجم سر موضوعی قهر کردیم الان ۱۵ روزه خبری نگرفت منم چندتا پیشنهاد توپ دارم بنظرتون بر میگرده غرورش نمیذارع یا اگه میخاس برگرده تا الان میومد

اگه برم تو رابطه خیانت حساب میشه؟اخه دوس ندارم خیانت کنم رابطمون خیلی قشنگ بود

همش وقتی باهم بودیم راجب وفاداری و اینچیزا که تو این دوره زمونه کمه صحبت میکردیم تا وقتی باهم در ارتباط بودیم خیانت یا هول بازی وجود نداشت نه من نه اون اقا

ولی خب چیکار کنم بنظرتون الان خیلی تایمه زنگ نزد فکر میکنم نمیخاد منو یا رل زده هیچ خبری ازش ندارم

چه زمونه ای شده برا رابطه ی دوساله ازدواجی حاضر نیستی دو هفته صبر کنی تازه میگی قشنگ هم بوده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر داری به این فکر میکنی که بری تو یک رابطه دیگه پس یعنی برات اهمیتی نداشته این رابطه 

بس اگر برات مهم نیست برو باهاش صحبت کن مثل ادم تمام کنید 

همینجوری ولی نکنید شرایطو به امان خدا بره 

جمعش کنید 

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

چه زمونه ای شده برا رابطه ی دوساله ازدواجی حاضر نیستی دو هفته صبر کنی تازه میگی قشنگ هم بوده

عزیزم یا میگن اگه دوستت داشت تا الان سرکلش پیدا میشد یا میگین حاضر نیستین صبر کنی ادم به کدوم ساز باید برقصه تو این نی نی سایت🤣😃

عزیزم یا میگن اگه دوستت داشت تا الان سرکلش پیدا میشد یا میگین حاضر نیستین صبر کنی ادم به کدوم ساز با ...

خودت ببین دوهفته تو حتی رابطه قبلا تکلیفش معلوم نشده 

بعد چه طور میخوای وارد رابطه جدید بشی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
عزیزم یا میگن اگه دوستت داشت تا الان سرکلش پیدا میشد یا میگین حاضر نیستین صبر کنی ادم به کدوم ساز با ...

شما وقتی عقل خودتونو میدید دست نینی سایت

و خودتون ازش هیچ بهره ای نمیبرید

حقیقتا توقع دیگه ای ازتون نمیره

به ساز بقیه برقصید تا به مقصد برسید و حتما میرسید!