2777
2789

منم صورتم جوش داره ولی الان یه کم رعایت میکنم زیاد جوش نمیزنم 

ولی دختر خالم چون همش کرم پودر میزنه 

نمیدونم چرا هروقت صورتمو میبینه با اینکه چیزی نمیگه ولی یکی دوروز بعدش صورتم جوش میزنه انگار ویروس واگیر داره😐چکار کنم🤧

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🛑اقایون به هیچ وجه حق ندارید درخواست دوستی بدین بهم🛑متاهل و متعهد💍تیکر تاریخ احتمالیه عروسیمه خدا کنه تا قبل تموم شدنش عروسی کنم🥹

کبد تو درست کن

چجوری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🛑اقایون به هیچ وجه حق ندارید درخواست دوستی بدین بهم🛑متاهل و متعهد💍تیکر تاریخ احتمالیه عروسیمه خدا کنه تا قبل تموم شدنش عروسی کنم🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چشمت میزنه

میخواستم اینم بگم تو عنوانم ولی بعضی کاربرا حمله میکنن😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشمت میزنه

نمیدونم خودم چشم کیزنم یا اون

اخه چون روی چوش حساسم زیاد دقت میکنم به جوشای صورتش ولی به خودش چیزی نمیگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

احتمالا حس خودته 

حالا من برعکس وقتی دختر خالم پیشمه یا وقتی پیشش هستم خوشگل تر میشم 

ولی وقتی پبش رفیقم هستم ی جوری میشم نمیدونم چرا

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
میخواستم اینم بگم تو عنوانم ولی بعضی کاربرا حمله میکنن😂

انرژیش منفیه که نظرش میگردتت مدام چهارقل و آیت الکرسی بخون دیدیش نه چشم زخم واقعیه هرکی اعتقاد نداره به عقلش باید شک کرد🤦‍♀️

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
شاید به پوستت غبطه میخوره و انرژی منفی میگیره پوستتشایدم صورتش یه مشکلی داره روبوسی اینا میکنید میگی ...

نه رو بوسی نمیکنیم 

ولی نمیدونم چرا مثل ویروس مبتلا میشم🤧

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاید چون دقت میکنی جذب میکنی

اره به نظر منم همینه

چکار کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40