2777
2789
عنوان

پریود رو دوست دارم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقاااآااااا عین منی ،پوستم میشه هلو ،بدنم سبک ،عالی ام ،نمازم نمی‌خونم آرایش دائم و لاک😂😂😂

حققققق حقققق همش حققققق

من الان پوستم آینه شده قشنگ 

نمازم که تعطیل 

حالمم عالی

محشرهههه💃🏻😂

وای وایمن با این غلطت خونی که دارم پریودم 10 روز عقب بیفته قطعا میمیرم

ورزش میکنی؟

آب میخوری؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من پریودم ۱۰ روزس کم خونی هم دارم میمیرم بعد تو میگی دوسش داری؟

خب من برعکس توعم

پریودم 5 6 روزه و چون خون و هموگلوبینم زیاده وقتی از طریق پریود خون از دست میدم تازه به حالت عادی برمیگردم و بدنم سبک میشه و انرژی میگیرم 

الان پریودم تازه ام اسباب کشی داشتم کلی کار دارم و واقعا از شدت درد کلافه ام روز شماری میکنم فقط تمو ...

منم قبلا اینجوری بودم

یه دفعه خود به خود سیستماتم تغییر کرد🗿😂

ولی خدایی ادم شبا راحت نمیتونه بخوابه 😂😐از ترس اینکه در بیاد

من در اون حد خونریزی ندارم

کلا چند بار پیش اومده خون پس بده ، اونم وقتی سنم کم بود و ناشی بودم😂

الان شورتی میپوشم که خیلی شل نباشه و تکون نخوره ، هیچ وقت پس نمیده

ولی همچنان فوبیاشو دارم و مدام چشمم به شلوارمه😂

منم قبلا اینجوری بودمیه دفعه خود به خود سیستماتم تغییر کرد🗿😂

من تا چند سال پیش پریودم نهایت چهار روزه بود بعد یهو شد ده روز الانم شده هفت روز عذاب آور دیگه خسته شدم 

من خیلی اذیتمیعنی هروقت پریود میشم شوهرمم دلش میسوزه میگه میخای بریم رحمتو دربیاریعنی انقدرحالم بدمی ...

همه اذیت میشن. مگه میشه پریود اذیت نداشته باشه

درد

افت فشار

میگرن و سردرد

کثیف کاری

من که یک دستشویی رفتنم نیم ساعت میشه... کمر شور میکنم. شورتام رو میشورم. کلی دنگ و فنگ...

شاغل هم هستم..

ولی با این حال دوستش دارم. این حرف رو نزن. نعمته پریود شدن.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من تا چند سال پیش پریودم نهایت چهار روزه بود بعد یهو شد ده روز الانم شده هفت روز عذاب آور دیگه خسته ...

منم ده روزه ام. اول و اخرش لک هست. اذیتم و تکلیف نماز و روزه‌ام رو نمیدونم. اینش بده. کاش کوتاه بود پریودم

خوش بحالت همین ک درد نداری نعمت بزرگیه اتفاقا جات خالی همین الان پریودم داره حالم از خودم و درد و‌خو ...

تجربه کردم میدونم چی میگی 

منو فقط ورزش نجات داد

الان دل دردم دو سه ساعت اوله ، اونم در حد یبوست خفیف😁

خیلی موقع ها اصن متوجه نمیشم