2777
2789

خواهرم دیروز آمد خونه مون بدون شوهرش بود مامانم ازش پرسید شوهرت کجاست 

اونم گفت دعوا کردیم مامانم پرسید سرچی گفت سر جنسیت بچه (مسخر‌ست واقعا مسخرست)

قضیه چی بود ؟؟

مادرشوهر عفریته‌اش بخاطر جنسیت بچه قشقرق به‌پا کرده بود به خواهرم گفته بود که شما همه تون دختر به دنیا میارید (چون مامانم پسر نداره) همش میگفت 

حالا چیکار میکنی بچه اش دختره و فلان خواهرم هم برداشت گفت شما انقدر بی سوادید که نمیدونم مرد جنسیت بچه رو تعیین میکنه شوهر شم عصبانی شده و گفته برو خونه بابات دیگه نمیخوام ریختت رو ببینم 

خواهرم هم آمده خونه مون واقعا بعضیا رو درک نمیکنم بخاطر جنسیت بچه همچین کاری میکنن همون روزی آمده بودن خواستگاری فهمیدم چه مادر عفریته‌ایی داره ولی خواهرم به خانواده نگاه نکردم همون اولش گفت واییی چه پسر خوبی و فلان الانم این شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانت نباید اینجور ب خواهرت میگفت باید میگفت خب پس جنسیت بجه مهم دونستن سلامتی خودت و بچه مهم ندونستن دیگه نرو تو اون خونه جداشو ارزش ما ندارن اون خانواده شوهرت

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بله

اخرش شوهره میاد دنبالش ولی ب خواهرت بگو باهاش بره دکتر و این مرتیکه را متقاعد کنن ک واقعا حرف خواهرت درسته . 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....