2777
2789
عنوان

مادر شوهرم میگه بچه بیار

427 بازدید | 38 پست

هنوز یکسالم از عروسیم نگذشته تا حالا چند بار بهم گفته 

میبینه اوضاع مالیمونم خوب نیست ی بچه الان بخواب بیاری کلی خرج داره ماه ی پس انداز نمیتونیم بکنیم 😅نمیدونم چی فکر میکنه حداقل بزار یکی دو سال بگذره

بهم گفت شوهرت بچه دوست داره نگاه کن با بچه ها چطوری بازی میکنه یکی بیار. گفتم میگه دوست ندارم نمیتونم خرج بکشم

موقعیت عالی ندیدین بچه دارنشین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو دوست داره که داره قرار نیست بخاطر دوست داشتن پسر شما بدون پشتوانه مالی بچه دار بشم 

خواهش میکنم گوش نکن حداقل بگذار چهار پنج سال بگذره جدا از بحث مالی خیلی از خانم نی نی سایتی همین جا گفتن رفتار خانواده همسر و همسرشون چقدر تغییر کرده

اونم مادره آرزو داره، لازم نیست هر حرفی رو به داستان تبدیل کنیم

نوه داره. اخه داره اوضامونو میبینه هنوز قرض عروسیمون مونده قسطم داریم 

حوصله ندارم هر بار بهم بگه جدا از اینا تو همه چی هست 

من تایم دوستی به همسرم گفتم بچه نمیخوام 

چون از بچه خوشم نمیاد و نمیتونم خودمو وقف اون کنم 

با اینکه شرایط مالیمون اوکیه ولی بهش فکر نمیکنیم

کسی هم تاحالا بهم نگفته چون از اول اجازه دخالت ندادم 

باید جدی برخورد کنی

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

من تایم دوستی به همسرم گفتم بچه نمیخوام چون از بچه خوشم نمیاد و نمیتونم خودمو وقف اون کنم با اینکه ش ...

جونم خانم باشعور.

من و همسرم هم همینطور. با تولید مثل و تحمیل زندگی به یکی دیگه مخالفیم 

بگو دوست داره که داره قرار نیست بخاطر دوست داشتن پسر شما بدون پشتوانه مالی بچه دار بشم خواهش میکنم گ ...

دقیقا جدا از وضعیت مالی رفتار شوهرم زیاد جالب نیست تا خوب نشناسمش ی بچرو اسیر نمیکنم خداروشکر خودشم دوست نداره

مگه عقلمو خوردم ی بچرو اسیر کنم میگه بچه روزیشو میاره 

منم گفتم دپست ندارم بیارم بعد ببینم بچه های مردمو ببینه حصرت بخوره من چیزی نتونم براش فراهم کنم

خودش بچه هاشو عذاب داده هنوز داره میده بنظرم 

اخه من میگم ما داریم عذاب میکشیم بچه چه گناهی کرده ی درصد هم دوست نداریم منو شوهرم

باشه های الکی تحویل بده فکرت هم درگیرش نکن بخث توجیه هم نکن باهاش چون بی فایده هس همون باشه خالی. تحویل بده

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

جونم خانم باشعور.من و همسرم هم همینطور. با تولید مثل و تحمیل زندگی به یکی دیگه مخالفیم

مرسی گلم 

اره منم مخالفم چون همه چیز پول نیست

ما تازه داریم مهاجرت میکنیم اونجا باید چند سال کار کنیم درس بخونیم بعد ده سال تازه  به بچه شاید فکر کنیم

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

من تایم دوستی به همسرم گفتم بچه نمیخوام چون از بچه خوشم نمیاد و نمیتونم خودمو وقف اون کنم با اینکه ش ...

کلا ذاتش همینطوریه دویت داره به همه دستور بده دوست داره بچه هاش همه طبق نظرات خودش زندگی کنن چند بار از دهنش شنیدم میگه  بچه باید حرف پدر مادرشو گوش بده 

چند بار سر ی دعوایی هم حالا به گوشش رسیده من گفتم مامانت تو همه چیم دخالت میکنه بازم تعغیر نکرده همون ادمه 

بنظرم فهمشون میرسیده چیزی نگفتن  زندگی مشترک به خود زن و شوهر مربوطه به اونا ربطی نداره