2777
2789
عنوان

مادر شوهرم میگه بچه بیار

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 38 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا بحث طرز فکر یه طرف.کلا حس مالکیت شدیدی دارن فکر میکنن حقم دارن که چنین باشه. در صورتی که هیچ حق ...

دقیقا دپست داره فضولی همه چیو بکن ی مدت به شوهرم گفته بودم مادرت دخالت میکنه حالا سر ی قضیه هایی به گوشس رسیده بود بعد اون خیلییی کم فکر کنم یادش میومد همین حرف بچرو سری قبل میخواست بهم بزنه میگفت دخالت نمیکنما هر طور خودت دوست داری

دقیقا دپست داره فضولی همه چیو بکن ی مدت به شوهرم گفته بودم مادرت دخالت میکنه حالا سر ی قضیه هایی به ...

من عقد بودم همش حرفهای منظور دار به من میزدن منم سنم کم بود آگاه نبودم پیش خودم فکر میکردم حتما بی منظوره نباید حرفو کش داد و به دل نگیرم بهتره . بیخیال حتما هدفی نداشته از دهنش پریده . حتما سو تفاهم شده اما با گذشت زمان دیدم نه همش پاشو درازتر می‌کنه منم چند بار جانانه اما مودبانه جواب دادم اما ناراحتی پیش اومد که چرا اصلا جواب دادی باید تحمل کنی حتی تو چشام نگاه کرد گفت من تحمل کردم فکر کردی من چیزی نشنیدم عروس بودم گفتم اون شما بودی من نیستم. 

خلاصه تا الان که بچه دارم حرفا تمومی ندارن هر بازم یه ماجراست. دخالت همون دخالته فقط موضوعاتش فرق میکنه

گل گفتی دقیقا فقط میخوان امر بفرماینن

اینا ذاتشون عوض نمیشه. 

بعد میگن عروسای الان فلانن بخدا که اگر ذره ای ارزش قائل شن حد و مرز داشته باشن هیچ مشکلی پیش نمیاد. دستور میدن توقعات بیجا دارن. فکر میکنن دانای کل هستن. حرفهای کنایه و نیش دار میزنن . تهشم میگن مادره دیگه خب چیکار کنم  منم انسانم دل دارم چون مادره قرار نیست روزگار منو سیاه کنه که. 

من عقد بودم همش حرفهای منظور دار به من میزدن منم سنم کم بود آگاه نبودم پیش خودم فکر میکردم حتما بی م ...

دقیقا مادر شوهر منم همسنطوری من اویل حرغاشو منظور نمیگرفتم زمان که گذشت متوجه شدم همه چیو با منظور به ادم میگه

اینا ذاتشون عوض نمیشه. بعد میگن عروسای الان فلانن بخدا که اگر ذره ای ارزش قائل شن حد و مرز داشته باش ...

دقیقا

😅ی مدت سر ی موضوعی باهاشون مشکل داشتم مامان زنگ زد بهش گفت همینطوری میکنن دخترایه مردم دارن طلاق میگیرن دیگه ادم نمیدونه چی کشیدن که اینطوری اذیت میکنن دیگع.، مامان خیلی حرفا بهش زد خیلی عذابمون دادن دوران عقد 

دقیقا😅ی مدت سر ی موضوعی باهاشون مشکل داشتم مامان زنگ زد بهش گفت همینطوری میکنن دخترایه مردم دارن طل ...

من که هیچوقت نمیبخشمش ینی اگر حق الناس حقیقت باشه که هست بالاخره اون دنیایی هم وجود داره دیگه همینجوری نمی‌مونه که.