دوستان من چند ماهه که از رابطه ی طولانی ۳ ساله اومدم بیرون و واقعا آمادگی رابطه جدید رو نداشتم ولی دوستم خیلی اصرار داشت منو با دوستِ دوست پسرش اشنا کنه گفت شاید خوشت اومد منم تو رودروایسی گیر کردم رفتم اصلا خوشم نیومد و حالم خیلی بد شد و بیشتر دلتنگ پارتنر سابقم شدم. اون از من خیلی خوشش اومد و کلی باهم حرف زدیم و من از سر خجالتی بودنم باهاش خیلی خوب رفتار کردم یجوری که فکر کرد منم ازون خوشم اومده و کلی برنامه چید. الان دیشب زنگ زد جواب ندادم چجوری بدون اینکه دلشو بشکونم بگم نمیخوام؟
دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بهش بگو راسیتش من هنوز از فکر رابطه قبلیم بیرون نیومدم و میدونم اینجوری به شما خیلی آسیب میرسه دوست ندارم این اتفاق بیوفته فهمدیم هنوز آمادگی وارد شدن به رابطه ای رو ندارم