خداوندمهربانبنده مدیر عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 2392 عنوان چند سالگی مزدوج شدید😊 | مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 42 پست ؟ 1404/04/14 | 15:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
karmelina عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 7184 ببخشید ،فضولی میشه ولی بین عقد و عروسی دو سااال نشناختیش؟! والا بچه بودم و خامتو همون عقد هم خیلی دعوا و اختلاف پیش اومد پرورده کوردم❤
elmiraaa22 عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 6604 ۱۸ سالم بود آشنا شدیم۲۱ ازدواج کردیمالبته دیرتر میخواستیم ازدواج کنیم بخاطر اینکه میخواستیم برای مهاجرت اقدام کنیم زودتر شد مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 23903 کلا خیلی طول کشیداون تا چند ماه پیش دادخواست طلاق نداددیگه خودم دادخواست دادم اما مهریه اینارو داره ... مگ میشه هنو طلاق رسمی ثبت نشده مهریه داد؟ •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
karmelina عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 7184 مگ میشه هنو طلاق رسمی ثبت نشده مهریه داد؟ اره عزیزم میشه پرورده کوردم❤
ناااشناسسس عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 4115 والا بچه بودم و خامتو همون عقد هم خیلی دعوا و اختلاف پیش اومد راستم میگی والاتازه من تو ۲۶ازدواج کردم ولی همون موقع هم اشتباهاتی داشتیمانشاع الله هر چی خیره برات پیش بیاد😬🤲 🧔اقا هستم
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 23903 اره عزیزم میشه پشمامب قول تو چرا نمیاد طلاق بده وقتی داره مهریه میدههمشو براش بریدن یا بخشی از مهرتو؟ •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
karmelina عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 7184 راستم میگی والاتازه من تو ۲۶ازدواج کردم ولی همون موقع هم اشتباهاتی داشتیمانشاع الله هر چی خیره برات ... من شوهرم تک پسر بین چهارتا دختر بود و نه تغاری خیلی لوس و عصبی بود تا دعوا میکردیم سریع زنگ میزد به هر دو خانواده ها درصورتیکه باید من اینجوری باشم چون دخترم دست بزن داشت عصبی و بددهن بود و در نهایت خیانت کرد پرورده کوردم❤
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 42942 ۲۳ با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
karmelina عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 7184 پشمامب قول تو چرا نمیاد طلاق بده وقتی داره مهریه میدههمشو براش بریدن یا بخشی از مهرتو؟ همش نمیفهممش ازینکه پشیمونه مطمئنم ولی خب دیگه وقتی داره مهریه میده بیاد بریم طلاق بگیریم حس میکنم میخواد منو اذیت کنه برم سر توافق پرورده کوردم❤
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 23903 همش نمیفهممش ازینکه پشیمونه مطمئنم ولی خب دیگه وقتی داره مهریه میده بیاد بریم طلاق بگیریم حس میکنم ... چ عالیچی بگم والاداره مهریه میده چ توافقی •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ناااشناسسس عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 4115 من شوهرم تک پسر بین چهارتا دختر بود و نه تغاری خیلی لوس و عصبی بود تا دعوا میکردیم سریع زنگ میزد به ... منم اوایل که خونوادم زنگ میزدن امار میدادم (یکی ازاشتباهاتم)ولی خدایی دست بزن و خیانت خط قرمزم بوداین خیییلی بده 🧔اقا هستم