2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۸ سالم بود آشنا شدیم

۲۱ ازدواج کردیم

البته دیرتر میخواستیم ازدواج کنیم بخاطر اینکه میخواستیم برای مهاجرت اقدام کنیم زودتر شد

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

کلا خیلی طول کشیداون تا چند ماه پیش دادخواست طلاق نداددیگه خودم دادخواست دادم اما مهریه اینارو داره ...

مگ میشه هنو طلاق رسمی ثبت نشده مهریه داد؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اره عزیزم میشه

پشمام

ب قول تو چرا نمیاد طلاق بده وقتی داره مهریه میده

همشو براش بریدن یا بخشی از مهرتو؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
راستم میگی والاتازه من تو ۲۶ازدواج کردم ولی همون موقع هم اشتباهاتی داشتیمانشاع الله هر چی خیره برات ...

من شوهرم تک پسر بین چهارتا دختر بود و نه تغاری 

خیلی لوس و عصبی بود 

تا دعوا میکردیم سریع زنگ میزد به هر دو خانواده ها 

درصورتیکه باید من اینجوری باشم چون دخترم 

دست بزن داشت عصبی و بددهن بود و در نهایت خیانت کرد 

پرورده کوردم❤
پشمامب قول تو چرا نمیاد طلاق بده وقتی داره مهریه میدههمشو براش بریدن یا بخشی از مهرتو؟

همش 

نمی‌فهممش 

ازینکه پشیمونه مطمئنم ولی خب دیگه وقتی داره مهریه میده بیاد بریم طلاق بگیریم 

حس میکنم میخواد منو اذیت کنه برم سر توافق

پرورده کوردم❤
همش نمی‌فهممش ازینکه پشیمونه مطمئنم ولی خب دیگه وقتی داره مهریه میده بیاد بریم طلاق بگیریم حس میکنم ...

چ عالی

چی بگم والا

داره مهریه میده چ توافقی

من شوهرم تک پسر بین چهارتا دختر بود و نه تغاری خیلی لوس و عصبی بود تا دعوا میکردیم سریع زنگ میزد به ...

منم اوایل که خونوادم زنگ میزدن امار میدادم (یکی ازاشتباهاتم)

ولی خدایی دست بزن و خیانت خط قرمزم بود

این خیییلی بده

🧔اقا هستم