2777
2789

من ماه های اول برام تجویز کرد دکتر ، گفت تا ۵ روز قبل از زایمانت بخور ، اما خب یکم اذیتم می کنه این قرص

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

تا 36 هفته

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا 36 هفته

به من گفت تا پنج روز قبل زایمانت بخور ، باید دوباره برم دکتر 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

روزی دوتا می‌خوردم تاهفته۳۶

به من گفت روزی نصف قرص اما تا اخر بارداری

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا هفته ۳۵ تمام

به من گفت تا پنج روز قبل زایمانت بخور

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به من گفت روزی نصف قرص اما تا اخر بارداری

روزی نصف قرص به کجات میرسه اخه😐  معمولا میگن تا هفته۳۶ مصرف بشه،  اگه۳۸هفته سزارین شدی خون ریزی زیادی نداشته باشی

ولی  زایمان تایم صد در صدی نداره

روزی نصف قرص به کجات میرسه اخه😐 معمولا میگن تا هفته۳۶ مصرف بشه، اگه۳۸هفته سزارین شدی خون ریزی زیا ...

بله خب، چندین بار به دکترم گفتم فقط جوابش این بود من دکترم یا شما ،طبق آزمایشت ،صلاح میدونم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40