2777
2789

چجوری یاد گرفتید ؟ مثلا آشپزی رو به مرور یاد گرفتید؟ خیلی یهویی وظایف خونه افتاد گردنتون سختتون نبود؟ خسته نمیشدید؟ راهکار میدید بهم از الان که دختر خونه ام کم کم آماده شم ؟ ازدواج نکردم ، دارم سعی میکنم کارای خونه رو بکنم یاد بگیرم آشپزی هم یکم بلدم ولی مشکلم اینه یه ظرف میشورم خسته میشم یا جارو میزنم بدن درد میگیرم:/ میدونم شاید خندتون بگیره ولی حالا اگه از صبح تا شب بیرون باشم برا دانشگاه یا سرکار ، شب  برسم خونه باز یکم بیشتر انرژی دارم 

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آشپزی رو از اینترنت یاد گرفتم خیلیم عالی‌تر و خوشمزه‌ترولی برای کارهای خونه آره اذیت شدم بخصوص وقتی ...

میتونم بدونم چندوقته ازدواج کردید و. الان اوکی شدید یا نه ؟ یا اینو بهم بگید چندوقت بعد از ازدواج اوکی شدید ؟

راستی آشپزی رو از سایت خاصی یادگرفتید؟👀 اگه اسمشو یادتونه اونم ممنون میشم معرفی کنین 😍♥️

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!
عین خر کار میکردم‌خونه تکونی ننم با من بود الانم همینم

💔

نه یاد گرفتم ولی صفر صفرم نبودم. من چون بچه آخر بودم خیلی بهم کارنمیسپردن وهمینم باعث شد یکم بی دست ...

الان خوب شدی؟ چندوقت طول کشید؟ متاسفانه منم چون بچه آخرم خیلی بهم اعتماد نمیکنن و الان که دیگه سرم شلوغه مامانم میخواد آشپزی یاد بده وقت ندارم:)

منم عین تو بودم دختر خونه نبودم کار بیرون میکردم فقط برای خواب میومدم خونه شاغل بودم

حتی تو نامزدی هم سعی نکردم کار کنم گفتم بعدش قرار ی عمر کار کنم خود به خود یاد میگیرم 

۲ روز قبل عروسیم دفترچه برداشتم همه غذاهارو تعریفشو از مامانم نوشتم

یک ماه با اون دفترچه پختم تا اومدم دستم

مهمونی گرفتم

از پس همه‌چی براومدم

چون اینجا دیگه کسس نیست برام کار کنه انگیزم رفت بالا همه کارهارو زود یادگرفتم

خونه بابام متاسفانه دست به سیاه و سفید نمیزدم

الان سی چهل نفر مهمون بیاد یهو مشکل ندارم

کم کم آدم یاد می گیره بخصوص که الان منبع عظیمی به نام اینترنت هست ...هوش مصنوعی که دیگه نمیزارن کوچکترین اشتباهی کنی

الان خوب شدی؟ چندوقت طول کشید؟ متاسفانه منم چون بچه آخرم خیلی بهم اعتماد نمیکنن و الان که دیگه سرم ش ...

اره خوب شوم ولی خوب تاثیرشو داره هنوز .سعی کن خودتو دست کم نگیری کار خونه واقعا سخت نیست فقط یکم نظم وروتین میخاد

میتونم بدونم چندوقته ازدواج کردید و. الان اوکی شدید یا نه ؟ یا اینو بهم بگید چندوقت بعد از ازدواج او ...

من ۶ ساله ازدواج کردم عزیزم. چون مهمون کم دارم هنوووووز هم لنگ میزنم چون شوهرم بی‌خیاله و خیلی گیر نیست. منم متاسفانه همون روش تنبلی رو ادامه دادم. خیلی بهتر شدما ولی در حد کسی که ۴ ساله خانه داره نیستم.

آشپزی سایت خاصی نبود مثلا سرچ می‌زدم دستور پخت قرمه‌سبزی. بعد همه‌ی نکات رو رعایت می‌کردم و همون‌جوری که نوشته بود درست می‌کردم عالی می‌شد. نگران غذا نباش یاد میگیری

من ۶ ساله ازدواج کردم عزیزم. چون مهمون کم دارم هنوووووز هم لنگ میزنم چون شوهرم بی‌خیاله و خیلی گیر ن ...

مرسی عزیزم

منم عین تو بودم دختر خونه نبودم کار بیرون میکردم فقط برای خواب میومدم خونه شاغل بودمحتی تو نامزدی هم ...

شماهم مشکل منو داشتید که از کارِ خونه بدتون بیاد؟ نمیدونم واقعا چمه زود جا میزنم خسته میشم یه آشپزی میکنم  دوساعت به خواب نیاز پیدا میکنم 💀🥲💔

شماهم مشکل منو داشتید که از کارِ خونه بدتون بیاد؟ نمیدونم واقعا چمه زود جا میزنم خسته میشم یه آشپزی ...

آره کی از کارخونه خوشش میاد آخه

ولی عادت کردم

ی روز میبینی خونم برق میزنه 

ی روز انگار بازار شامه