2777
2789

من نتونستم درست ببینم دفعه قبل یعنی پارسال هم نتونستم ببینم الان یه نصفه دیشب دیدم یه دو قسمتم چند روز پیش ولی اصلا متوجه نمیشم چون پراکنده دیدم میشه یه خلاصه جامع از قسمت اول تا این قسمتی که دیشب پخش شد بگید؟؟

توی گوگل همشو نگاه کن

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولاش یه کم‌پبچیده اس

پدر طوبی ناخواسته وارد یه ماجرا شد که یه طرفش فخرالدینه که اون موقع انقلابیه...قضیه مال سال ۵۰ هست

بعد با ساواک درگیر میشن طوبی مجیور میشه با فخرالدین و خانوادش بره عراق 

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
اولاش یه کم‌پبچیده اسپدر طوبی ناخواسته وارد یه ماجرا شد که یه طرفش فخرالدینه که اون موقع انقلابیه... ...

حرف یه ساک بود بعد این فخرالدین کیه؟ چرا باباش مرد؟ الان فخرالدین ساواکه یا انقلابی؟

حرف یه ساک بود بعد این فخرالدین کیه؟ چرا باباش مرد؟ الان فخرالدین ساواکه یا انقلابی؟

انقلابیه

تو ساک اطلاعات یه عده انقلابی بود که خیلی مهمه دست ساواک نیفته

فخرالدین فامیل حاج ملکه 

پدر طوبی هم ساواکیا کشتن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

فخرالدین انقلابیه 

شریک شیرینی فروشیِ بابای طوبی، تو جعبه های شیرینی مواد جا ساز کرد 

از قضا فخرالدین و دوست انقلابیش با یه ساک که ممدارک مهمی توش بود هم سوار ماشین بابای طوبی بودن 

که پلیس اومد و مواد و رو کرفت تا اومد ساک رو بگرده  دوست فخرالدین تیر اندازی کرد یه پلیس رو کشت و خودشم کشته شد

فخر الدین فرار کرد

بابای طوبی هم با ساک فرار کرد

ساک رو انداخت تو یه چاه 

فخرالدین انقلابیه شریک شیرینی فروشیِ بابای طوبی، تو جعبه های شیرینی مواد جا ساز کرد از قضا فخرالدین ...

این توضیح خیلی خوب بود

الان ساک کجاست؟ چرا اونا سوار ماشین بابای طوبی بودن؟ کل این چند قسمت همین بود؟