2777
2789
عنوان

به منم خیانت شد هعی

809 بازدید | 44 پست

کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم من قبلا خیانت دیدم و جدا شدم الان چی کنم خدایا 

فکرشم نمیکردم شوهرم همچین کاری باهام کنه 

خستم خدا هرچقدر با این دنیایی که برام ساختی مبارزه کردم اما همش راهمو سخت تر میکنی امیدمون نا امید میکنی دیگه با چه امیدی زندگی کنم من یه دخترم بدون عشق بدون محبت میمیرم 

هیچوقت اون روی خوشتون نشونم ندادی همش سختی و گرفتاری دلم خوش بود که حداقل شوهر خوبی بهم دادی اونم که اینجوری 

تورو به این روز عزیزت بخاطر دسته ای که الان تو خیابونمونه صدای طبلاش دلمو آتیش میزنه جونمو بگیر دیگه نمیخام تو دنیات باشم مگه زوره 

التماس میکنم شمارو به اعتقاداتتون دعا کنید آشتی کنیم 😭😭😭

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💔💔💔💔

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

تو مسول گندکاری شوهرت نیستی عزیزم

الان طبیعی تو مرحله سوگ باشی

سعی کن زودتر خودتو جمع و جور کنی

ببین فقط و فقط خودتی که میتونی خودتو نجات بدی.نه شوهر و نه حتی بچه. رو هیشکی نباید حساب باز کرد

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله