2777
2789
عنوان

من واقعا موندم تواین حرف نی نی سایتیا

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه هنوز کسایی هستند نی نی سایت براشون هدف تعیین می‌کنه ؟

اون آدم که برای دوتا مهمترین تصمیم گیری های زندگی اش اینجا مشورت میگیره و جهت گیری اش بر مبنای حرف های این سایت باید بیشتر روی خودش کارکنه

الهی😂😂😂😂

بروبخون اون تاپیک روانیدباهوم هوم ردش کردم ک مطمعن پشت گوشی سرخ سفیدشدن فک کن طرف بیست خط برام لفظ اومده ک تهش بگه من باکلاسم من بایه جمله هوم جوابشودادم انقداعصابش خوردشد😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

نه من اصلا هنوز ۳۴ نشدم فقط واسم جالب بود چرا اینجوری میگن

میگن35 دیر نیست برای ازدواج 

نمیگن به موقع هست ک

ینی هنوز فرصت داری

بچه هم همینطور تا40 یا بیشتر فرصت داری اما به این معنی نیست ک زمان مناسبی هست فقط میگن دیر نشده میتونی بیاری

خداوند میبیند مراقب باش🤍🫂

کدوم تاپیک بگو برم بخونم

راجب نذری اینابودک اسی توخونه ویلایی نشست نگاه میکنه ازبالاخونشون مردم میرن نذری میگیرن هی داشت پیف پیف میکردگعتم زن حسابی توواقعیت دمپای پات باشه نباشه میدوی بیرون میری سرصف دریخچالتوبازکنن جانیس ازجای ظرف حالااومدی مجازی کلاس میزاری😂😂😂😂😂😂😂😂

راجب نذری اینابودک اسی توخونه ویلایی نشست نگاه میکنه ازبالاخونشون مردم میرن نذری میگیرن هی داشت پیف ...

حق گفتی بخدا لایکککککک😂🤣🤣🤣😂😂

بدم میاد از ادم چس کلاس 

بتوچه تو نخور خوب، بخدا اینا از همه گشنه ترن جلو ما ادا درمیارن

خداوند میبیند مراقب باش🤍🫂