سلام وقت بخیر خانم های محترم چند ماهه که به عفونت قارچی واژن مقاوم مبتلا هستم دکتر هفت هشت بار رفتم ولی همشون داروهای مشابه میدن.که هیچکدوم اثر نداشته .لطفاً هر کسی که تجربه خلاص شدن از عفونت رو داشته در اختیارم بذاره بلکه برای منم جواب بده. البته درمان های خانگی و سنتی امتحان کردم .جوابگو نبود لطفاً کمکم کنید.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم داروهاتو کامل مصرف کن. تموم که شدن عنبرنسارو دوهفته امتحان کنشیرینی باید کامل حذف بشهدمنوش پون ...
عنبر نسا یه بار دود دادم انگار قلابی بوده بجا اینکه خوبم کنه عفونت باکتریایی هم بهم اضافه کرد.ولی دکتر رفتم درمان شد اما قارچ خیلی سمجه.عنبر باید مطمئن باشم که اصله ولی نمیدونم چجوری
منم یک هفتس دل درد شدید دارم ... بدون ترشح .میشه عفونت باشه؟عزیزم انتی بیوتیک داکسی کیم مصرف کردی؟
سونو دادی تا حالا ممکنه خدایی نکرده کسیت باشه وگرنه عفونت خارش و سوزش و ترشح داره برا بعضیا باهمن علایم برا بعضیا فقط یکی البته دل درد در مواقع عفونت شدید هم هست.اگه بری معاینه بشی خیلی خوبه تا خیالت راحت بشه