2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون تو دعوا بهتون بگه ه ر ز ه

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اون واقعا خودشم میدونه ک من خطا نرفتم نباید این چیزا رو میگفت الان معلومه ک خودشم پشیمونه ولی من ...

الان که اکثر ازدواجها همین هست

خیلی خیلی کم پیش میاد که طرف با همون شخص اولی که آشنا شده ازدواج کنه

حتی همون خیلی مقیدها هم زمانی رو برای آشنایی میذارن

بنظرم با یک مشاور صحبت کن

1480 مشاوره‌ای بهزیستی هستن

123 هم مشاوره میدن

حتما با مشاوره جلو برو

هیچ مردی نیس که گذشته اش پاک و سفید باش

اره نیست ولی دست خودم نیست 

من خیلی پیگیری کردم مخصوصا تو دوران دوستی 

همه چیو فهمیدم 

الان میگم کاش هیچی نمی‌دونستم در مورد گذشته اش که اینقدر اذیت نشم

بعد عقد افکار منفی اومد سراغم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
اره نیست ولی دست خودم نیست من خیلی پیگیری کردم مخصوصا تو دوران دوستی همه چیو فهمیدم الان میگم کاش هی ...

ببین من حاضرم قسم بخورم شوهرم تا زمانی ک من زنش شدم با خیلی ها بوده

ولی مگه اصلا میشه بهشون گفت 

خودشون هر غلطی ک بکنن از هفت دولت ازادن چرا چون مردن

حرفی که نجابت یک زن رو زیر سوال ببره خیلی سنگینهمن بودم با بزرگتری که بفهم باشه درمیون میذاشتمبزرگتر ...

من به خونوادم نگفتم اصلا 

اصلا دلم نمیاد 

بابام بفهمه وضعیتمون اینه بخدا دق میکنه از غصه

بعدم اصلا روم نمیاد بگم چی میگه بهم!!

ببین من حاضرم قسم بخورم شوهرم تا زمانی ک من زنش شدم با خیلی ها بودهولی مگه اصلا میشه بهشون گفت خودشو ...

اره خب عزیزم هر کسی گذشته ای داشته مخصوصا مردا...

ولی وقتی یکیو دوست داشته باشی خیلی رو گذشته اش احساس میشی و برات مهمه و فکر و خیال میاد تو سرت

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

یادم اومد اوایل ازدواجم سر یه موضوعی شوهرم گفت میرم یه زن دیگه میگیرم اونقددددر این حرفش برام سنگین بود که خیلی زیاد گریه کردم و تا شب حالم بد بود و خیلی دیر بخشیدمش دیگه هیچ وقت تکرارش نکردتو هم زود نبخش

یادم اومد اوایل ازدواجم سر یه موضوعی شوهرم گفت میرم یه زن دیگه میگیرم اونقددددر این حرفش برام سنگین ...

نمیبخشمش حرفاش واقعا خیلی بیشتر از حد تحملم برام ازاد دهنده بود

اگه بهش نگفته بودی و بعد ازدواج فهمیده که حق داره 

ولی اگه خودش میدونست که با کس دیگه ای بودی و بعد اومده جلو خیلی بیخود میکنه 

و تو هم یا باید تحمل کنی یا طلاق بگیری راه سومی نداره 

اگه بهش نگفته بودی و بعد ازدواج فهمیده که حق داره ولی اگه خودش میدونست که با کس دیگه ای بودی و بعد ا ...

خودش میدونست بخدا 

خودمم دیگه دلم ب این زندگی نیست

ولی خیلی میترسم خیلی زیاد از مطلقه شدن تو این سن و حرف مردم اینجا هرکی طلاق بگیره واقعا ب چشم خوبی بهش نگاه نمیکنن بابام دق میکنه از غصه