2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون تو دعوا بهتون بگه ه ر ز ه

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 44 پست

جدیدا تا یکی مشکلاتش رو مطرح می‌کنه همه میگن طلاق ... این که نشد خب ... اصلا به عواقب بعد طلاق مگه فکر کردید برای هر فرد که نسخه می‌پیچید ؟ به نظر من بشین باهاش صحبت کن .. این حق توهست که وقتی مجردی با بقیه آشنا بشی چرا که نه ؟ حق تحصیل کار معاشرت و ... حق توعه ، اگه شرایطش رو دارید حتما از یه تراپیست کمک بگیرید ... و تا وقتی که از جدایی مطمعن نشدی به هیچ عنوان مطرح نکن

من و اون پسر فامیل بودم خونواده ها راضی نمیشدن سر ی مساعلی تو گذشته با هم اختلاف داشتن راضی ب ازدواج ...

با مرد بد دل نمیشه زندگی کرد کلا اون بهت بد دل شده اعتماد نداره بهت خودت تو این زندگی اذیت میشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدیدا تا یکی مشکلاتش رو مطرح می‌کنه همه میگن طلاق ... این که نشد خب ... اصلا به عواقب بعد طلاق مگه ف ...

حالا اگر شوهر به جای زنش بود و قبلاً یکی دوست داشت زن این کارا رو میکرد ...... چقدر تفاوت بین زن و مرد زن کاری نکرده اسمش هرزه میشه مرد ها هزار جور کاری بکنه میشه مرده دیگه 

اره واقعا نمیبخشمش دیگه

خیلی سخته کاری نکرده قضاوت شی درکت میکنم ولی شوهرت حسودیش میشه که تو قبلاً حتی یکی دوست داشتی میبینی هرچه پیشرفت کنیم ادای روشن فکر هارو دربیاوریم باز تو فرهنگ ما بعضی چیزها ریشه دارن مرد نمیتونه قبول کنه که قلب زنش قبلاً مال یکی دیگه بود چه برسه جسمش 

خیلی سخته کاری نکرده قضاوت شی درکت میکنم ولی شوهرت حسودیش میشه که تو قبلاً حتی یکی دوست داشتی میبینی ...

ولی اون واقعا خودشم میدونه ک من خطا نرفتم 

نباید این چیزا رو میگفت الان معلومه ک خودشم پشیمونه ولی من واقعا اصلا از دلم پاک نمیشه

من همون روزی ک زنش شدم با خودم عهد کردم دیگه ب اون پسر فک نکنم انگار ک همچین ادمی نیست 

نباید این حرفا رو میزد

حالا اگر شوهر به جای زنش بود و قبلاً یکی دوست داشت زن این کارا رو میکرد ...... چقدر تفاوت بین زن و م ...

عزیزم هر کس دیدگاه خودشو داره ... بعضی ها اینجوری هستن بعضی ها هم نیستن 

با مرد بد دل نمیشه زندگی کرد کلا اون بهت بد دل شده اعتماد نداره بهت خودت تو این زندگی اذیت میشی

چون گذشته شو می‌دونه 

منم گاهی مثل شوهر ایشون میشم چون گذشته شوهرمو می‌دونم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم