2777
2789

اگر بهتون بگه ولت کنم بیرون بری امار گندکاریت عالمو ادمو بر میداره یا بگه قبل من بغل فلانی دیدنت  

شما دیگه با همچین ادمی زندگی میتونید بکنید

من قبل از شوهرم سه سال یکیو میخاستم نشد بهم برسیم 

شوهرم اینو میدونه 

ولی بخدا دروغ میگه من بخدا یبارم کار بدی نکردم ما فقط ی زمانی همو میخاستیم همین حالا تو دعوا اینقدر بیشعوره ک اینجوری میگه ب زن خودش 

سر این قضیه بدبینه 

نمیزاره کار کنم درس بخونم بیرون برم ی سر گوشیمو چک میکنه توی دعواهامون حرفای بدی راجب من با اون پسره میزنه درصورتی ک بخدا ما فقط همو میخاستیم همین من هیچ کاری نکردم

دیروز دعوامون شد برگشت اینها رو گفت و رفت سر کار غروبم برنگشت خونه دیشب ۱۱ ۱۲ شب برگشت من خودمو زدم ب خواب اونم اومد خوابید دیگه با هم حرف نزدیم

امروز از صب هی میخاد سر حرفو باز کنه ولی من دلم نمیخاد دیگه اصلا باهاش حرف بزنم واقعا از چشمم افتاد

حالا اینهمه ما مشکل داریم مادرشوهرمم زنگ زده شب نذری داریم بیاید اونجا من نمیخام برم اونجا برم خاله هاش هستن خواهراش هستن باید باهاش حرف بزنم میخام نرم و میخام دیگه اصلا باهاش کاری نداشته باشم بگم میری برو نمیری هم ب درک 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه وقتی خلاق قران با نامحرم میگیردین همین میشه دیگه ادم اسمش بد در میره

من با کسی نگشتم ما فامیل بودیم فقط همه میخاستیم خونواده ها با هم اختلاف داشتن راضی نمیشدن ما هم تمومش کردیم من کار بدی نکردم

بهش رو دادی ی بار جدی باش زود گول نخور چون دفه های دیگه هم میگه ..وخونه مادرشوهرت هم نرو بگو کسلم ..من ی چیزی خلاف میلش بهش گفتم بهم حرف بدی زد یادم نمیره سعی کن جدی باشی ....نشد دگه مشاور وفکرای دیگه کن ی مدت محل نزارش روتین زندگیت رو داشته باش غذا بپز کارای خونه بکن حرفای ضروری هم بزن ولی محلش نده تا ی عذر خواهی درست بکنه هرچندروز ک طول کشید پیش قدمدنشو

شوهرت از کجا فهمیده قبل اون کسی رو میخواستی خودت گفتی؟

من و اون پسر فامیل بودم خونواده ها راضی نمیشدن سر ی مساعلی تو گذشته با هم اختلاف داشتن راضی ب ازدواجمون نمیشدن دیگه حرفش تو فامیل پیچیده بود

شوهرم از اشناهای دور ما هست خبر داشت خودش

من با کسی نگشتم ما فامیل بودیم فقط همه میخاستیم خونواده ها با هم اختلاف داشتن راضی نمیشدن ما هم تموم ...

طلاق بگیر پس اگه تهمت الکی بهت زدن

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

من با کسی نگشتم ما فامیل بودیم فقط همه میخاستیم خونواده ها با هم اختلاف داشتن راضی نمیشدن ما هم تموم ...

عزیزم واست کامنت گذاشتم بخون ..و ابنکه همسرتو از خودت مطمئن کن و بهش بگو اون ی خیال بچگی بوده تموم شده الان همسرمی دوستت دارم اینا 

بهش رو دادی ی بار جدی باش زود گول نخور چون دفه های دیگه هم میگه ..وخونه مادرشوهرت هم نرو بگو کسلم .. ...

من پیش قدم نمیشم مطمعنم خودش پیش قدم میشه حتی همین الانم دل دلشه بیاد حرف بزنیم

ولی من دیگه نمیبخشمش 

چشم میبنده هرچی دلش میخاد میگه بعد میاد میگه ببخشید

من پیش قدم نمیشم مطمعنم خودش پیش قدم میشه حتی همین الانم دل دلشه بیاد حرف بزنیمولی من دیگه نمیبخشمش ...

اره زود نبخش این بحث رو سغت و سخت تمومش کنم اگ زود ببخشی وا بدی دفه های بعد بدترش میگه ..همسر من از عذر میخوام تو نفهمی شعور نداری شروع کرد الان ب گه مبخوری پوفیوز ختم شده مال این ک بخشیدک دلم تنگش میشد وای تو نکن انجور