2777
2789

چطوری بعضيا با وجود پرخوری و كم تحرکی خيلی لاغرن ؟ به غير از ژنتيک و پركاری تيروئيد چه علت های ديگه ميتونه داشته باشه چون چند مورد داريم تو فاميلامونم ژن پدر مادرشون چاقه خودشونم ازمايش تيروئيد دادن هيچ مشكلی نداشتن خيلي ميخورن تحرك هم ندارن ولی همچنان لاغر و قلمی هستن .... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی موارد نادر هست که پدر و مادر چاق باشند بچه خیلی لاغر باشه 

بعد اون موارد نادر هم به یه خاله ای عمه ای مادربزرگی رفته 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
پدر و مادرت هم اينطوري بودن ؟ يعنی ژنتيكيه ؟ مشطل تيروئيد نداری؟

ن تیروئیدم مشکلی نداره مادرم چاقه عمه ام هم چاقه پدرم هم اندازست 70 کیلو ولی ما خواهر برادرا هممون لاغریم

اومدم بگم خوشبحالشون یه عمره رژیمم یه عمره کم خوری یه عمره طعنه و کنایه آخرشم همون ۸۰ کیلوام

خیلی هم خوشحالی نداره اونم یه مشکله 

مثلاً من هیکلم خوبه ولی صورتا لاغر هستم خودم بکشم وزنم بالاتر نمیره یکم تو پر بشم عوضش با دو روز غذا نخوردن راحت وزن از دست میدم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
میخورم مدام تو خونه راه میرم آهنگ گوش میکنم راه میرم میرم بیرون نمیشینم زیادو...

اها يعني وقتي يه چيزي ميخوري سعي ميكني كارليس رو بسوزوني 

نه من منظورم با اون دسته ادماييه كه واقعا خيلي ميخورن اصلا تحرك هم ندارن ولي خيلي لاغرن اونا چطورين 

اها يعني وقتي يه چيزي ميخوري سعي ميكني كارليس رو بسوزوني نه من منظورم با اون دسته ادماييه كه واقعا خ ...

بستگی به ژنتیک داره 

ژنشون اینجوریه

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱