2777
2789
عنوان

شوهرم نزدیک20روزه خونه نیومده

3528 بازدید | 129 پست

شوهرم16روزه قهره ازخونه رفته خونه هم نیومده حتی یه پیامم نده بادختر7ماهم توخونه تنهاییم خونه بابامم اعصابم نمیکشه برم. روزا برام سخت میگذره دلتنگم دلم میگیره نفس کشیدن سخته نمیتونم سرپابشم چیزی نمیخورم افسردگی گرفتم.قبلاهم سابقه داشت یه ماه رفته بود آخرش من التماس اومدنشوکردم

چندتاتاپیک قبلم توضیح دادم دعوان سرچی بود.

میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستین..💗تازه عروس  نظراتتون برام قابل احترامه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عادتش دادی؟

زنگ بزن خانواده اش بگو یه زنگ به پسر بی غیرتشون بزنن

منم جات بودم میرفتم خونه مادرشوهرم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

تکلیفش رو مشخص کن. بابای منم همچین ادمی بود و هست الان که 19 سالم شده اونم 20 روزه نیومده خونه فقط پول میفرسته. مهرو محبت پدری صفره. نزار بچت اینجوری شه. عادتش نده اینجوری بزاره بره. چقدر بی شرفن همچین مردهایی

فرار کردنش از زیر بار مسئولیت زندگی یه دلیل بزرگ داره واقع بینانه بهش نگاه کن تواین ۲۰ روز تو تلاش میکردی برگرده حرف هاشو گوش کن بزار بگه بعد تو تصمیمتو بگیر قانع کن اونو 

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه