2777
2789
عنوان

دلم گرفته

86 بازدید | 10 پست

تاحالا شده حس کنید قلبتون هزار تیکه شده؟

من الان دقیقا این‌مدلیم

خیلی بدبختم از اون چیزی که فکر میکنیدم بدبخت ترم..

بعد میگن این دنیا توش عدالته

حالم از هرچی عدالته بهم میخوره

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

برو هیئت خودتو خالی کن

حالت خوب میشه

دنیایی که خدا ساخت پر از 

عدالت بود البته قبل از اینکه 

آدما بیان

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو هیئت خودتو خالی کنحالت خوب میشهدنیایی که خدا ساخت پر از عدالت بود البته قبل از اینکه آدما بیان

اعتقادی به هیئت ندارم برای همین نمیرم

همه بدبختیامو تو دلم میریزم ولی پیش کسی که یروزی با تموم وجود میپرستیدمش و با تموم وجود بهش اعتقاد داشتم درد دل نمیکنم

اعتقادی به هیئت ندارم برای همین نمیرمهمه بدبختیامو تو دلم میریزم ولی پیش کسی که یروزی با تموم وجود م ...

اشتباه میکنی که فقط یروز میپرستیدیش 

هر چی ام بشه آدم که مادرشو ول نمیکنه میکنه؟

خدا از مادر آدم هم مادر تره

اگه ضره ای مشکلات داشتی و فکر کردی 

از طرف خداست شک نکن برای اینه که 

تو سرسخت بشی و بشی همون دختری که باید 

باشی نه دختری ضعیف

و اینکه لازم نیست حتما اعتقاد داشته باشی 

بری هیئت یا نه 

اونجا اینقدر جو قشنگی داره ناخداگاه جذبش میشی 

و اگه غمی داری برو اونجا زار زار گریه کن کسی کاریت نداره

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
مشکلت چیه؟اگ بگی دلم منو دوست نداره یا امتحان نهاییمو خراب کردم میزنمت تاپیکتو خودت بچسبید ب دیوار

نه عزیزم خیلی مشکلم پیچیده تر از این حرفاست یکی دوتا هم نیست

تنها راه فرار از مشکلاتم دانشگاه بود ولی نشد

من یه تنه همه چیو دارم تحمل میکنم تنهاییو تحقیر و توهین ادمارو بی خاصیت بودنمو اینکه حتی داداش کوچیکمم بهم زور میگه اینکه برای هزارتومن کلی باید منت سرم بزارن

شما میگی اگه اسم امتحان نهایی بیارم منو میزنی😂

ولی نمیدونی بخاطر اون امتحان نهایی ها برام هزینه کردن حتی پول اسنپشم میکوبن تو سرم حالا منم امتحانارو خراب کردم که دیگه هیچی‌..

خیلی خستم

نه عزیزم خیلی مشکلم پیچیده تر از این حرفاست یکی دوتا هم نیستتنها راه فرار از مشکلاتم دانشگاه بود ولی ...

نه بابا شوخی کردم

نمیخامم بگم من ازتو خیلی شرایطم سخت تره ولی واقعا هست

دنیا انقد بازی ها باهات میکنه ی روزی ب امروز راضی میشی

لایک نکن خواهر من