2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۵روز پریم اک بینی داشتم دوتا بی بی زدم هاله انداخت واضح ولی امروز صبح زدم منفی شد

بگو او پروردگار من است جز او خدایی نیست و من براو توکل کرده ام و روی امید همه به سوی است (سوره رعد/ایه ۳۱)
3 روز

نمیدونم اخه من شبه نزیدی قرص خوردم بعد بلا فاصله بالا اوردم قرصو. بعدچند وقت سینه درد .بعد از چندروزش لک بینی اونم 6 روز قبل پریود.قهوه ای رنگ .خیلی خیلی کم ب مدت سه روز.من اصلا لک بینی نداشتم قبلا ب هیچ عنوان.حالا نمیدونم اثر قرصص یا لانه گزینی بارداریه یا واسه پریوده.گیج شدم

اره نمیدونمم تا کی صبر کنم.حامله شدنم چه سخته ها.مامانم میگفت ادامس خوردم تو اومدی.این بیستون جا ب ج ...

اره الان خیلی سخت شده 

انشاالله ک مامان باشی 

ولی خب شما ک قصد بارداری داشتی چرا قرص خوردی!؟

اره الان خیلی سخت شده  انشاالله ک مامان باشی  ولی خب شما ک قصد بارداری داشتی چرا قرص خور ...

من اولش نداشتم.بعد که ب خودم و قرصی ک بالا اوردم شک کردم تازه فهمیدم لذتشو که ممکنه مادرباشم