2777
2789

بچه ها پارسال همسایه ی مادرشوهرم نذری برنج آورده بود واسه ما که داد به مادرشوهرم به اونا هم نذری داد یکی هم سهم جاری‌مون داد که اونا دست جاریم رسوندن چون همه بغل هم خونه داریم ، منتهی مادرشوهرم پارسال دست ما نداد در حالیکه هیچ مشکلی باهم نداشتیم حالا امروز که من رفتم از توی ماشین که جلو در پارک بود وسیله بردارم همسایه نذری آورد برامون یکی هم داد واسه مادرشوهرم دست من ، حالا ما هم با مادرشوهرم قهریم از اونجایی که اونا پارسال سهم مارو خوردن منم نمی‌دونم امسال بدم بهشون شوهرم گفت چرا واسه اونا رو گرفتی اصلا من حوصله ی داستان ندارم گفتم مگه اونا پارسال به ما ندادن من داستان درست کردم 🤨 فقط هدفم حرص دادنشونه ☺️بخوام بخورم نوش جونم 🤨

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!

یه نذریه چیه مگه حرص بخورید براش

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

حالا بعد اینکه مال ما رو خورد فرداش که ما رو دید گفت اره فلانی نذری آورده بود ولی من گفتم شاید خونه نباشین بهتون ندادم 🤨

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باشم نمیخورم. 

چون همسایه به نام یکی دیگه اورده. ممکنه از جهت شرعی اصلا خوردنش صحیح نباشه. 

ببر بذار پشت در خونه شون. 

سهم خودتونو بخور. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من باشم شخصیتم بهم اجازه اینکارو نمیده نذری 

همسایه به اونا داده درواقع مال اوناست

شاید یکی بی شخصیت باشه پمنم به خاطر حرص دادنش بی شخصیت باشم؟!

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر