2777
2789
عنوان

بیایین هرچی از اماما میدونین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 82 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا این بوده که چون مجرد بوده کسی از یزیدی ها باهاش ازدواج نکنه.

یعنی چی😐

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
یه مورد هم ازدواج دو تا دخترهای حضرت زینب با بزرگان شام بعد از واقعه کربلا و نقل مکان و زندگی و سپس ...

حضرت زینب ب شام نیومده جناب قبر حضرت مدینه و مخفی هست مثل مادرشون حضرت زهرا

شام زینب بنت الحسین هست 

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

چجوری یعنی با سم و اینا؟عزیزم🥹

بله یه حدیث امام حسن هست میگه کسی از ما شهید نمیشه مگر با سم یا شمشیر.درست یادم نیست یه همچین چیزیه که به این حدیث استناد میکنن که امام زمان هم به مرگ عادی از دنیا نمیره 

امام حسن و امام جواد با سم شهید میشن و همسر دوتاشون هم دختر خلیفه زمان بوده .جعده دختر معاویه همسر امام حسن بوده که تحریک می کنن امام رو بکشه 

شاید این هم برات جالب باشه که قبر حضرت علی تا زمان امام صادق مخفی بوده و تا حکومت عمر ابن عبدالعزیز مردم بعد از نماز جمعه حضرت علی رو لعن می کردن.در واقع شخصیت حضرت علی تا مدت ها بعد مرگش هم مظلوم بوده

باور میکنی ؟

ن بابا خیلیا میخوان بدشون کنن نمیدونم واقعا چرا همه جامیگن ما مگه عربیم اونا عرب بودن ما خودمون پیامبر داریم فلان بسان میگن عربا هیزن چندتا چندتا زن داشتن شوهراشونو میفرستادن جنگ شهید شن تا بتونن زناشونو خودشون بگیرن و...

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
سکینه دختر امام حسین ازدواج نکرده بوده و اسیر میشه. دختر مجرد 14 ساله بوده. روایت ها مختلفه. اما برا ...

اها فهمیدم

حضرت زینب ب شام نیومده جناب قبر حضرت مدینه و مخفی هست مثل مادرشون حضرت زهراشام زینب بنت الحسین هست

اهان ببخشید

یعنی من اشتباه میکنم 

فکر میکردم حرم حضرت زینب خواهر امام حسین تو دمشق هست؟

اها اخه میگن امام حسین و امام علی هم بودن چون زنای ایرانی خوشگل بودن اسیر گرفتن و اینکه چون پول ایرا ...

عمر دستور حمله به شهر های مختلف رو می‌داده تا مسلمانان کنه.بعد پیروزی می خواستن زنان ایرانی رو به کنیزی بفرستن حصرت علی نذاشته.

یه لینک داشتم شبهات رو پاسخ می داد پیدا کنم برات می فرستم

یه کتاب هم هست اسمش رو یادم نیست ولی درمورد بحق های شیعه و سنی هست داخل اون کتاب داستان رو توصیح داده پیدا کنم ریپلای می کنم

برا این بوده که چون مجرد بوده کسی از یزیدی ها باهاش ازدواج نکنه.

اما شیعه اون ازدواج رو قبول نداره. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
بله یه حدیث امام حسن هست میگه کسی از ما شهید نمیشه مگر با سم یا شمشیر.درست یادم نیست یه همچین چیزیه ...

روایت از حضرت محمد هست که میفرماید ما اهل بیت ب مرگ عادی از دنیا نمیریم یا سم یا شمشیر یعنی شهید میشن

ام فضل لعنت الله علیه همسر امام جواد

جعده ملعون که هفت بار امام حسن رو سم داد 

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

بله یه حدیث امام حسن هست میگه کسی از ما شهید نمیشه مگر با سم یا شمشیر.درست یادم نیست یه همچین چیزیه ...

الهی🥺💔