یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اها اخه میگن امام حسین و امام علی هم بودن چون زنای ایرانی خوشگل بودن اسیر گرفتن و اینکه چون پول ایران با ارزش بوده میخواستن ایرانو برای خودشون کنن بعد امام علی گفته دختر شاه رو نمیشه اسیر گرفت به شهربانو گفتن یکیو انتخاب کن که باهاش ازدواج کنی اونم امام حسین رو انتخاب کرده
اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
مثلا امام حسین زنا و مردای ایرانی رو به اسیری و بردگی گرفت امام حسین که مدینه بود چرا اومد کربلا جنگ ...
مردم کوفه برا امام حسین نامه نوشتن که بیا به دادمون برس. یزید مسلمون نیست و ما را اذیت میکنه تو بیا و ولی ما بشو. امام حسین مسلم بن عقیل رو میفرسته. خودش با خانوادش به حج میره و در حج و در صحرای عرفات همون دعای امام حسین در روز عرفه که معروفه رو میگه. از خدا میخواد که این اتفاق نیفته و قضا و قدر تغییر کنه. راه رو برای امام حسین میبندن و امام حسین مجبور میشه در سرزمین کربلا توقف کنه و چادر و خیمه بزنه. زمین اونجا رو میخره که اونحایی که قرار هست این اتفاق بیفته برای خودشون باشه. به سپاه یزید هم که هنوز جنگی نبوده و برای اینکه امام حرکت نکنه اومده بودن آب میده. بعد حر اجازه نمیده امام حسین رد بشه امام میگه مادرت به عزایت بنشیند که راه رو بر نوادگان رسول خدا و حجت خدا بستی. اما حر در جواب سرش رو میندازه پایین و تو دلش میگه مادرش که دختر پیغمبر بوده من چطور بگم مادرت به عزات بشینه به خاطر همینم توفیق پیدا میکنه تو سپاه امام حسین بیاد. در واقع ادبش سرنوشتش رو تغییر میده. (مادرت به عزایت بنشیند. جمله عرب بوده ربطی به زنده موندن مادرشون نداشته.)
عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
در هیچ حمله کشورگشایی هیچ امامی حضور نداشته. دقت کنید میگم حمله نمیگم دفاع مثل خیبر.
بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم ممنون میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم. سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید. ❣️دوم: اونقدری که فکر میکنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.