2777
2789
عنوان

بیایین هرچی از اماما میدونین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 82 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمر دستور حمله به شهر های مختلف رو می‌داده تا مسلمانان کنه.بعد پیروزی می خواستن زنان ایرانی رو به کن ...

حتما بفرست توروخدا🥺❤️مرسی🥰😘

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
اما شیعه اون ازدواج رو قبول نداره.

دروغه حضرت زینب دختر نداشته یعنی شبهه هست شایدم یکی همه هم برگشتن مدینه و غیر حضرت قاسم که قبل از شهادت بنی هاشم بود هیچ ازدواجی رخ نداد 

ازدواج حضرت قاسم هم بنا ب رسم اعراب بوده که اگر عقدی جاری بشه جنگ خاتمه پیدا کنه ولی اینطور نشد متاسفانه

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

دختر امام حسین

حضرت زینب خواهرشه

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
اگ اهل کتابید کتاب پیشوایان هدایت کتاب کامل درباره اماماست

خیلی ممنون بیشتر دوست دارم یکی برام تعریف کنه

یکم طول می کشه چون باید برم کتابخونه رو بررسی کنم ولی انشالله می فرستم

اون لینکی که میگینو بفرستین لطفا

یه روایت بود که دیسب شوهرم برام تعریف کرد توچندین متاب معروف هم نقل شده که عبیدالله بن زیاد وقتی سر ...

مختارم ندیده بودی؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
یه روایت بود که دیسب شوهرم برام تعریف کرد توچندین متاب معروف هم نقل شده که عبیدالله بن زیاد وقتی سر ...

این توی فیلم مختارنامه هست

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂