2777
2789
عنوان

بیایین هرچی از اماما میدونین بگین

620 بازدید | 82 پست

چیزایی که فکر میکنین بقیه نمیدونن و براتون جالبه خیلی دوست دارم بیشتر ازشون بدونم🥹

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
جوون ترین امام امام جواد ۲۸ سالگی هم شهادتشون

میشه اگه از روز عاشورا میدونین یکم بگین

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلاً اینکه امام حسن فاتح جنگ حمل اکثرا نمی‌دونم وقتی میگم میگن الکی ولی هست یا قمر بنی هاشم تو نوو جوونی جنگ خیبر یکی بد ذات ترین و دشمن تریم آدم هارو کشت خودش هم چهار پسرشو

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مثلا امام حسین زنا و مردای ایرانی رو به اسیری و بردگی گرفت

امام حسین که مدینه بود چرا اومد کربلا 

جنگ بخاطر چی بود

میشه جواب بدین🥹

یه روایت بود که دیسب شوهرم برام تعریف کرد توچندین متاب معروف هم نقل شده 

که عبیدالله بن زیاد وقتی سر امام حسین رو میگیره چند قطره از خون امام حسین روی رون پاش میچکه 

اون چندقطره روی رون پا چنان عفونتی میکنه که باعث سوراخ شدن اون قسمت میشه و اونقدر بوی تعفن میگیره که کسی حاضر نمیشه سمتش بره دیگه

من خودم اینو نشنیده بودم

زن امام حسین شهربانو ایرانی بوده

اسیر گرفته بودنش؟

یه روایت بود که دیسب شوهرم برام تعریف کرد توچندین متاب معروف هم نقل شده که عبیدالله بن زیاد وقتی سر ...

لعنت بهش

مهربانی امام رضا از این جهت با بقیه امام ها فرق میکنه که برا ما قابل درک بیشتری هست و میتونیم متوجه بشیم. حدیث امام جواد هست که زیارت پدرم(امام رضا) از زیارت امام حسین بالاتر هست. البته همه میدونیم که زیارت امام حسین چقدر بزرگ هست. امام رضا خودش گفته به میزانی که به زیارت من بیاین در قبر نزد شما میام. 

هر کس برای امام حسین خرج کنه خدا هفتاد برابرش رو تضمین کرده که پس میده

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
میشه اگه از روز عاشورا میدونین یکم بگین

سلیمان سعد خزاعی مردی عالم و مجتهد بوده که وقتی امام حسین کربلا بوده به جای اینکه بره کمکش کنه میره مسجد کوفه براش دعا می کنه بعد که امام حسین شهید میشه می فهمه کارش اشتباه بوده و به گروه توابین ملحق میشه

اين یعنی چی؟آدم باید هرلحظه از ولی زمان خودش پیروی کنه متناسب با موقعیت کار کنه

برای خودم جالب بود

مثلا امام حسین زنا و مردای ایرانی رو به اسیری و بردگی گرفت امام حسین که مدینه بود چرا اومد کربلا جنگ ...

مردم کوفه بهشون نامه فرستاده بودن که بیا کوفه که یزید و ابن زیاد ظلم میکنن و ما هم پشتیبان ت هستیم امام حسین روز عرفه از مکه به سمت کربلا حرکت کردن با خانواده و یاراشون قبل خودشون پسر عموشون مسلم ابن عقیل رو میفرستن به کوفه که مردم رو جمع کنن  ولی مردم کوفه نامردی کردن و ابن زیاد دنبالش می‌گشت که مسلم تو خونه قاضی مخفی که شده بود که جاش لو میره ابن زیاد دستور میده مسلم رو از پشت بوم دار الخلافه کوفه پایین بندازن که شهید میشن اولین نفر در راه امام حسین ایشون بودن

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡
سلیمان سعد خزاعی مردی عالم و مجتهد بوده که وقتی امام حسین کربلا بوده به جای اینکه بره کمکش کنه میره ...

عزیزم از جنگ ایران و اعراق چیزی میدونی امام حسین هم حضور داشته؟