2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنم

139 بازدید | 11 پست

یکی از دوستای دانشگام تو گروه گفته هفته بعد بریم بیرون تو گروهم ۵ نفریم اونا موافقن من راستش از اخلاق ورفتارشون خوشم نمیاد باهاشون میگردم حالم بد میشه بنظرتون جواب بدم بگم نمیام یا هیچی نگم؟

آره بگو من نیستم نمیتونم بیام

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرت جواب ندم میشه

هرجور خودت میدونی اگه ناراحت نمیشن ج نده ولی اگر اصرار کردن بگو نمیتونم بیام ببخشید جایی دعوتیم یا مهمون داریم و خلاصه یه بهوته بیار

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

چرا تاپیکت حذفشد اونم وسط صحبت های حکیمانه من😁

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

پس یکاری کن، قرص کلردیازپوکساید ۵ یه قرص اعصاب خیلی ضعیفه من خودمم گاهی میخورم، اونو بگیر هر دو روز یکبار بخور، و اینکه یبار بشین دردهاتو بنویس رو کاغذ با خدا حرف بزن و گریه کن، سبک میشی، تا وقتی نتونی استغفار کنی و بهش نزدیک نشی وضعیتت همینه، 

خدا گفته بشارت بده به صبر کنندگان... یادتم باشه تو سختی ها اگه صبر پیشه کنی اجر داری.. 

این دنیا ذاتش همینه و درست نمیشه، تو باید ذاتت رو به ذات پرودگار نزدیک کنی تا آرامش پیدا کنی

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.