2777
2789

سلام دوستان ما ده ماه پیش ب امید پیدا شدن ی کار بهتر برای همسرم اومدیم ی شهر دیگه از همون اول کار چون از ی شهر دیگه بودیم با همسرم درست رفتار نمیکردن حقوقش کمتر از بقیه بود دائم میخوان براش پاپوش درست کنن ک اخراج بشه خیلی ناراحتم و پشیمون اما ن راه برگشت هست ن موندن بخدا قسم ده ماهه خواب ندارم همش استرس دارم دچار افسردگی شدید شدم دائم گریه میکنم هر چی دعا میکنم ی کار بهتر پیدا بشه براش اما انگار ن انگار حس میکنم نفرین شده ام یا خدا دوستم نداره ی لحظه آرامش ندارم حس پوچی میکنم تورو خدا سرزنشم نکنید فقط برام دعا کنید شاید خدا شمارو بیشتر از من حقیر دوس داشته باشه شاید هیچکی آنلاین نباشه اما هر کی دید خواهش دارم برام دعا کنید 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا وقتی از خدا کمک نخواستی، متاسفانه خودت یه تنه بار این همه سختی و استرس رو به دوش می کشی... 

خاااهر بسپار به خدا، باهاش حرف بزن، ازش کمک بخواه 

به دلت اطمینان بده که خدا میتونه چاره سازتون باشه.... 

خدایا بارلاها مشکل این خانواده رو حل کن🤲..یا ابولفضل،عموی هیبت دار و آبرودارم،بدو دست بریدت واسطه ش ...

تو رو خدا برام دعا کن خستم دلم میخواد برگردیم اما اونجا شغلی نداریم اینجا هم اسیر 

تا وقتی از خدا کمک نخواستی، متاسفانه خودت یه تنه بار این همه سختی و استرس رو به دوش می کشی... خاااهر ...

هر روز التماس میکنم ازش خواهش میکنم ک اگر صلاح نبود چرا ما اومدیم اینجا اما انگار نمیشنوه