2777
2789
عنوان

بچه ی دوم می‌خوام

165 بازدید | 12 پست

دلم میخواد دوباره اقدام کنم ولی میترسم از اینکه اینم مثل قبلی سقط بشه، من یک بار دومی باردار شدم ولی نموند واسم الآنم ترس دارم همسرم میگه تا یک ماه دیگه اقدام کنیم واسه دومی باز من ترس دارم هم واسه اینکه سقط بشه و هم واسه اینکه دخترم خیلی کوچیکه بزارم بره مدرسه بعد 

شما بچه هاتون چقدر فاصله سنی دارن و راضی هستید؟؟؟ 

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چرا باید تجربه سقط تکرار بشه؟ زیر نظر دکتر باش مشکلی پیش نمیاد فاصله ی سنی هم بعد از سه سال هر ...

من میترسم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زود وایسا ... ی سوال زدی فوق دیپلم وکالت داری ؟؟؟ مگه وکالت فوق دیپلم داره؟مگ اینجوری نیست ک لیسانس ...

آها عزیزم اونو خواهرم زده واسم چهارده سالشه منم انسانی خوندم حقوق ولی لیسانس نگرفتم 😂😂😂😂😂

دیگه چیکار کنم 😁😁😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از هیچی نترس و به حرف قلبت گوش بده هرچی اون گفت انجام بده

اگه ته قلبت بهت گفت نه اینکارو نکن 

به حس شیشمت اعتماد کن و به خاطر اجبار بقیه اینکارو نکن اگه خودت میخوای انجامش بده

فاصله سنی بچه های من یک سال و سه ماهه. 

ی وقتایی من دیوونه میشم و اشک میریزم از دستشون ولی هرکی ک فاصله سنیش با خاهر یا برادرش کم بوده، تو بزرگسالی خیلییییییی صمیمی ترن. 

در مورد سقط هم من 4 تا سقط قبل از بچه اولم داشتم، هرازمایشی بگی دادیم و دلیل سقط مشخص نشد، همشون خوب بودن. اینو فهمیدم ک تا خدا نخاد هیچی نمیشه. 

دوای دردم هم آمپول هپارین و انوکسا بود ک هرشب باید میزدم و دوتا جوجه هام صحیح و سالم ب دنیا اومدن😍

فاصله سنی بچه های من یک سال و سه ماهه. ی وقتایی من دیوونه میشم و اشک میریزم از دستشون ولی هرکی ک فاص ...

منم سقطم بی دلیل بود 

چه جالب که امیدتونو از دست ندادین

1
5
10
15
20
25
30
35
40