2777
2789

تا اینکه از سادگی خودشون ناراحت بشن از حرف زدن از کارهاشون خدا دلم گرفته تو رو جون اون کسی که دوست دارید دعا کنید انسانهای مثل من متولد نشن  خیلی دلم گرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی سادن دیروز ۱۰ هزار تومن مفت دادم رفت از بس گیج و احنق بازی درمیارم 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

بعد زرنگا کیو گول میزدن؟😁همین تضادا باعث شده تا الان انسان سرپا باشه.

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

من تاپیکت رو ذخیره کردم تو هم نثل خودمی چقدر خوبه ادمایی مثل خودمون رو پیدا میکنیم 😂

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

خب آدم ها که با یه سری خصلت های خاص متولد نمیشن 

بسته به شرایط و انتخاب ها و اتفاقات زندگی و تربیت و....خیلی چیزا ، شخصیت شکل می‌گیره و چه بسا ممکنه بارها توی زندگی هم تغییر کنه یا خود اون شخص خودشو تغییر بده 

یه راهی وجود داره کم ترکنیم سادگیمون رو ما معروفیم به خوب بودن اگه همراخ خوبی کردن سیاست داشته باشیم خیلی به نفعمونه و گول نمیخوریم حقمون ضایع نمیشه کلاه سرمون نمیره 

عزیزم چرا نمیری پیش تراپی؟چرا رو خودت کار نمیکنیهر کسی یه مشگلی داره چرا سریع ارزوی مرگ کنیم؟ چرا تغ ...

چون سادگی تمام جوانب زندگیم در بر گرفته 

این چیزا ذاتیه و هر کاری بکنی درست نمی شی هم خودت و هم اطرافیانت رو اذیت می کنی با رفتارا و گفتارت

فقط باید بمیری