تا اینکه از سادگی خودشون ناراحت بشن از حرف زدن از کارهاشون خدا دلم گرفته تو رو جون اون کسی که دوست دارید دعا کنید انسانهای مثل من متولد نشن خیلی دلم گرفته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم خیلی سادن دیروز ۱۰ هزار تومن مفت دادم رفت از بس گیج و احنق بازی درمیارم
دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی میشود 👿😈
من تاپیکت رو ذخیره کردم تو هم نثل خودمی چقدر خوبه ادمایی مثل خودمون رو پیدا میکنیم 😂
دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی میشود 👿😈
بسته به شرایط و انتخاب ها و اتفاقات زندگی و تربیت و....خیلی چیزا ، شخصیت شکل میگیره و چه بسا ممکنه بارها توی زندگی هم تغییر کنه یا خود اون شخص خودشو تغییر بده
یه راهی وجود داره کم ترکنیم سادگیمون رو ما معروفیم به خوب بودن اگه همراخ خوبی کردن سیاست داشته باشیم خیلی به نفعمونه و گول نمیخوریم حقمون ضایع نمیشه کلاه سرمون نمیره