2777
2789

خودمون حدود ۱۰ سال پیش با یکی از همسایه ها دعوامون شد چن سال قهربودیم تا این که بعد ۱۰ سال من باعث شدم اشتی کنیم الانم رابطمون بد نیست اتفاقا خیلی هم هوامو همو داریم 

اونموقع که دعوا شده بود من ۱۰ سالم بود زیاد نفهمیدم چی شد پدر مادرم و اونا دعواشون شده بود 😁😁

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

والا دعوا که چه عرض کنم،ما دردسر کشیدیم از دست همسایه😂 پدرم توی حیاط مون مرغ نگهداری میکرد بچه های همسایه اومده بودن سر مرغ ها رو بریده بودن.  کاش حداقل درست سر می‌بریدن که مرغ بیچاره زجر کش نشه....

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 
والا دعوا که چه عرض کنم،ما دردسر کشیدیم از دست همسایه😂 پدرم توی حیاط مون مرغ نگهداری میکرد بچه های ...

وایییی

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا سر سر و صدا یه بار رفتم بالا آقای همسایه درو باز کرد گلایه ک کردم گفت چهار دیواریه گفتم بله ولی رعایت کنید سر و صدا میاد پایین یهو خانمش اومد گفت چی میگی آشغال بیشعور 

کپ کردم اصلا زنشو تا حالا ندیده بودم اینو ک گفت وا موندم

من از پله ها اومدم پایین گفتم دفعه بعد زنگ میزنم ب پلیس

دیگه سر و صدا نکردن

فکر کن تا۳ صبح اینا اینقد میخندیدن بلند بلند فقط از خانمش تعجب کردم چرا یهو پرید وسط فحش داد با اینکه من با آرامش داشتم حرف میزدم

والا سر سر و صدا یه بار رفتم بالا آقای همسایه درو باز کرد گلایه ک کردم گفت چهار دیواریه گفتم بله ولی ...

چه بشعور 

یک   ماه   پیش   با   یکی   از  همساسه هامون   دعوام   شد  

یک   همسایه داریم   حدود  ۶۰   ساله  ادم   درست  حسابی  هست  رئیس ادا  برقه   ولی   یکم   بی  شخصیت   و  قیافش   هم  خیلی   ترسناکه یه  چشمش  هم  کوره   کلا  قیافش   ترسناکه  

بعد   من   یه  راننده  دارم  که   خانومه   هر جا  بخام  برم   اون  منو  میرسونه   ساعت  ۶  صبح   میاد   که   منو   برداره   

چون  محلمون   نگهبان   داره   و   غریبه   نمیتونه   بیاد   

این  رو   نگهبان   میشناخت  گذاشته   بود   بیاد  

حالا   این   همسایمون   سر   صبح   که   این  خانم   اومده   بود  دم  در  خونمون   رو   وقتی   میبینه   غریبه   هست    قاطی   میکنه  

شدیدا   بهش   بد   دهنی   میکنه   که   تو   اینجا   چه   غلطی   میکنی  و   فلان  

این   خانومه   قضیه  رو  بهم   گفت  

منم  همون   وقت   رفتم   اونو   قاطی   کردم    یه   جور   شدیدی  

حالا   بعد   که   برگشتم  به بابام  گفتم   

بابام   هم   بد تر  از  من  از  خجالتش   در  اومده  

چون  طرف  شدیدا   فضول  محله   تشریف  داره  

یه  بهانه   شد  واس  بقیه  ی   همسایه   ها  که  کلا  باهشون  قطع  ارتباط کنن

چه بشعور

بخدا من حرف بدی نزدم اتفاقا سرمم پایین بود داشتم مودبانه صحبت می‌کردم

بعدا آقاهه با شوهرم دوست شد بخاطر مشکلات ساختمون 

ولی ما دیگه یکسال بعد از اونجا رفتیم یه محله دیگه

فقط هنوز ناراحتم بخاطر رفتار خانمش