2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم پول دیه

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 59 پست

فقط اون پنج تومنی که گفتی و بده بقیش کار اضافس این کارا مال آدم میلیاردره ن شمایی که خودت نیاز داری، نصفشو طلا کن نصفشم برا خودت نگه دار آموزش ببین برو سر یه کاری که علاقه داری بهش 

مثلا چی بخرم خیلی ریسکه معلوم نیست فروش بره یا نه

اگه هنری داری که بتونی چیزی تولید کنی و بفروشی که خیلی بهتر اگر نه سعی کن مثلا شال و روسری بگیری یا پوشاک اولش رو کم شروع کن یهو خرید نکن بذار تجربه کنی ، یادبگیری ، یه کم که جون گرفت کارت بیشترش کن

ترشی درست کن بفروش مثلا دیگه کاری داره اینا

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم نظرم اینه باکلش طلا بخری 

بعد چندین سال اون طلارو فروختی کمک کن و هر کاری که میخواستی انجام بده همون آبسرد کن و هزینه درمان یه بیمار

البته این نظر منه و حتما تمام جوانبو خودت بررسی کن

یا حالا اگه دوست داری الان آبسردکن بگیر بابقیش طلا چند سال دیگه هم بعد از فروشش میتونی به یه بیمار سرطانی کمک کنی

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
مثلا چی بخرم خیلی ریسکه معلوم نیست فروش بره یا نه

دختر خاله من یه گروه و یه پیج انلاین شاپ لوازم خانگی زده و عکس محصول میذاره . وقتی سفارش گرفت خودش تازه محصول رو میخره  و میفرسته برای مشتری 

عزیزم پیشنهادت برای کاری با ۵۰الی ۱۰۰تومن هزینه کردن چیه؟که حتما و قطعا سوددهی داشته باشه؟و پول از ب ...

من خیلی آدم اقتصادی نیستم اینم که به دوستمون پیشنهاد دادم صرفا منظورم به اینا که سعی کنه پولش رشد کنه چون میگه کسی رو نداره 

اما دوستان دور و لطافت خودم با ۵۰ یا ۶۰ تومن سرمایه دارن تو باسلام ، شیرینی و ترشی و سوسیس کالباس خانگی میفروشن و تقریبا سود خوبی هم داشتن مخصوصا سوسیس و کالباس چون و شیرینی چون تقریبا اینجوریه که اول سفارش می گیری بعد انجام میدی یعنی اول تقاضا بعد عرضه 

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚