2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم پول دیه

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 59 پست
خب چیکار کنم

نمی دونم ببین چیکار در توانت هست 

یا سرمایه گذاری کن یا یه کسب و کار خونگی راه بندار 

کم ترین کار اینه جنس بخری تو با سلام بفروشی این دیگه واقعا کاری نداره ولی اول سرمایه کن ، پولت رو زیاد کن بعد حتما برای خیریه هزینه کن ولی الآن اگر بخوای این پول رو بدی بره یه تصمیم احساسیه که چند وقت دیگه پشیمون میشی

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چیکار کنم ب هیچی ندماخه من هیچکاری واسسه مادرم نکردم حداقل این بهش برسع

الان نه، هروقت پولت اونقدری شد که هم بتونی به دیگران ببخشی هم خودت 

نه اینکه از این ور پشت بوم بیوفتی یا از اون ور

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

والا این پول زور بزنی دوتا سکه اس اونقدم نیست ک بخایی بذل و بخشش کنی فعلا سکه بخر بزار ی جا و اروم اروم پرس و جو کن بزن ب ی کاری و از اون کار کارای خیریه اتو انجام بده

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

یه مدتی یه مسئله ای رو باب کردن که فلانی دیه خوره و.. 

این از ریشه اشتباهه!! 

دیه حق طبیعی هستش

دیه حقی هستش کاملا حلال و پاک و بدون مشکله ! 

شما بخاطر آسیب دیدید و این دیه برای تسکین هستش هرچند میلیارد ها پول هم این درد رو تسکین نمی‌ده ! 

وجود مادرتون علاوه بر این که آرامش بخش بود شاید می‌تونست کمکی بهتون هم کنه و این کمک از شما دریغ شده و این پول می‌تونه ذره ای از این کمک رو جبران کنه 

پس خودت رو بابتش اذیت نکن 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

خدا رحمتش کنه عذاب وجدان نداشته باش .اونی که دیه گذاشته خودش به همه چیز داناست عزیزم  .حتما حق شماست و میتونی ازش درست استفاده کنی . 

کاش زودتر از این به فکرت می‌رسید و سکه میخرید یا طلا بدون اجرت الان خیلی گرون شده ولی باز بخری بهتره 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
فکر نمیکنی نگه داری واسه خودت بهتره، پس فردا میخای به کی بگی چند تومن بت بدن

هر چقدر پولو زیاد نگه داره 

اون همه ارزشش کمتر میشه

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

من خودم یه مادرم،اگه من جای مادرت بودم دوست داشتم دخترم اون پول رو برای خودش خرج کنه‌..چون مادرا دلشون میسوزه برای بچه هاشون حتی بعد فوت‌...الان مادرت حتی اون دنیا هم نگران شماس..حالا خواستی یه مقدار خرج خیریه بکن ولی بخش بیشترش رو برای خودت نگه دار.عذاب وجدان نداشته باش..خدا رحمت کنه مادرت رو🌸🤲🏻😔

...

دیه دقیقا برای بازماندگان هست عذاب وجدان چرا 

کلا یه کار خیر باهاش انجام بده نه چندتا چون خودت هم بهش احتیاج داری 

آب سرد کن یا کمک به بیمار سرطانی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
خدا بیامرزه مادرت رو ولی من اگه بودم همین رو سرمایه میکردم و یه کسب و کار خونگی راه مینداختم و بعد ا ...

عزیزم پیشنهادت برای کاری با ۵۰الی ۱۰۰تومن هزینه کردن چیه؟که حتما و قطعا سوددهی داشته باشه؟و پول از بین نره

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚