بنظرتون حق با منه یا نه،من تو شهر غریبم،تو شهری ک خانواده شوهرم هستن،تابحال خودش ب خونش دعوت نکرده،ولی حتمن تو تعطیلات ها سرزده میاد چندروز میمونه وهمه برنامه هامو بهم میریزه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عیب نداره عزیزم چه به خودت ناراحتی بدی چه ندی،فایده نداره سعی کن خودتو وفق بدی تا کمتر اذیت بشی ....فکر کن مادر خودته ...تو بخند بزار بچه هات هم ناراحت نباشن...چون شادی و غم تو مستقیم روی شادی و غم بچه هات تاثیر میزاره
سعی کن مغزتو گول بزنی انگار از اومدنش خوشحالی و قراره خوش بگذره.بعدشم میره دیگه گلم یه ماه نمیمونه که.این مادرشوهرا همینن گلم سرجهازی مونن.حتما خوبی که تعطیلات رو با تو میگذرونه دیگه.وگرنه تنهایی رو ترجیح میده.منم قراره مادرشوهرم صبح بیاد و تعطیلات رو بمونه.یه جاری دیگه دارم.اما لابد خوبم که میاد خونه ی من دیگه.چرا خونه اون یکی نمیره.؟