2777
2789
عنوان

مادرشوهرم اومده خیلی اعصابم خورده

1091 بازدید | 53 پست

بنظرتون حق با منه یا نه،من تو شهر غریبم،تو شهری ک خانواده شوهرم هستن،تابحال خودش ب خونش دعوت نکرده،ولی حتمن تو تعطیلات ها سرزده میاد چندروز میمونه وهمه برنامه هامو بهم میریزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهممت عزیزم، حق داری

نمیدونم چرا بعضی مادرشوهرا درک نمیکنن عروساشونو، همش مایه عذابن

من خودمم این چندروزه رو همش با تنش و اضطراب از طرف مادر شوهرم گذروندم، نمیدونم چرا آنقدر بی منطقه🤦‍♀️

یکـــ زندگـــی و اینـــ همه غروبـــ ! آه

عیب نداره عزیزم چه به خودت ناراحتی بدی چه ندی،فایده نداره سعی کن خودتو وفق بدی تا کمتر اذیت بشی ....فکر کن مادر خودته ...تو بخند بزار بچه هات هم ناراحت نباشن...چون شادی و غم تو مستقیم روی شادی و غم بچه هات تاثیر میزاره

شما یا شوهرتون بگین قبل اومدن اطلاع بدین شاید ما نباشیم یا برنامه ای داشته باشیم 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

بخدا این دنیا ارزش این همه حرص و جوش نداره

ته تهش وجب قبره قسمتمون

رفتارتون خوب نیست برای مهمون دو سه روزه

اون پیرزن میاد خونه پسرش ۲ روز بشینه نباید اوقات تلخی کنی، فکر میکنی متوجه نمیشه؟

عیب نداره مادره دیگه.تحمل کن.سخت نگیر به خودت سخت میگذره ها.

سعی کن مغزتو گول بزنی انگار از اومدنش خوشحالی و قراره خوش بگذره.بعدشم میره دیگه گلم یه ماه نمیمونه که.این مادرشوهرا همینن گلم سرجهازی مونن.حتما خوبی که تعطیلات رو با تو میگذرونه دیگه.وگرنه تنهایی رو ترجیح میده.منم قراره مادرشوهرم صبح بیاد و تعطیلات رو بمونه.یه جاری دیگه دارم.اما لابد خوبم که میاد خونه ی من دیگه.چرا خونه اون یکی نمیره.؟

بلند شو قشنگ وسایل هاتو آماده کن بگو مامان جان میخوام برم خونه ی مامانم اینا شماهم میاد بفرمایید باه ...

مادرم اینها شهرستانن،میخاسیم دیروز صب بریم،ک ایشون پری روز عصر اومدن

میفهممت عزیزم، حق دارینمیدونم چرا بعضی مادرشوهرا درک نمیکنن عروساشونو، همش مایه عذابنمن خودمم این چن ...

میدونی چرا؟ چون عقده دارن چون خودشون اذیت شدن از دست مادرشوهرشون تلافیش رو سر عروس درمیارن

[QUOTE=386998401]۲ روز میاد و میره چرا اینجوری میکنید، مهنون بروت خونه است[/QUOTEچرا تو تعطیلات فک ن ...

ایام عزاداریه

معمولا همه تو هیاتها هستن

حالا محرم هم نباشه، این پیرزن ۲ روز آمده

روزای دیگه به مسافرت برید