2777
2789
عنوان

آقایون یک سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 98 پست
فقط از نظر مالی شما رو تامین میکنه دیگ هیچ چیز خاصی نداره اگر مادیات برات مهم نیست یا وضع مالی خودت ...

مشکل بزرگ همینه 

من خودم ثروت هنگفتی دارم اصلا خرج که اون می‌کنه به چشمم نمیاد 

چون منم پا به پاش خرج میکنم کم نمیذارم

اون یک مدرک دانشگاهیش از من بالاتر هست داره ازش استفاده می‌کنه تحقیرم کنه 

آیا اگه این ثروت و چهرم مال اون بود به من و محل میداد؟؟؟ نه عمرا 

چرا باید منو به این روز بندازه که چرا اعتراض کردم

محجبه بودن بد نیست اتفاقا محجبه مرتب و تمییز خیلی خاطرخواه دارهشما هم قبول کن خواستگارهای خوب رو ... ...

من نمیگم محجبه بده میگم اون لحظه حجابم رو درست رعایت نکرده بودم ، این آقا هم شاید قبلا کسی رو میخواسته ولی الان نه من خودم آدم شناسم میفهمم از ۱۰۰ متری یه نفر رو ببینم میدونم چطور آدمیه

الانم زن باحجاب میخواد تعریف من رو شنیده خیلی با اسرار مامانش 

خواسته چند بار ببینه بعد دید حجابم یه جوریه کشید عقب 

اینا همه حدسمه (کلا حس ششیمم قویه هر چی میگم بعدا راست میشه )

چرا همه میگن دیر میشه دیر میشه 

برا پسرا تا ۳۰ سال اشکال نداره 

برا دخترا دیره؟؟؟مگه ما چه گناهی کردیم 

شاید فعلا نخواهیم ازدواج کنیم هدف دیگه دارم؟ 

شاید اونی که ما میخوایم نیست؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شعور و شخصیت ب هیچ وجه ب مدرک نیست خودت بهتر میدونی و میشناسی یک سال باهاش بودی ولی این آدم اخلاق ند ...

ممنون از وقتی گذاشتین 

اینجوری دلم آروم شد که دارم تصمیم درستی میگیرم چون مطمینا خانوادم به راحتی کنار نمیان ردش کنم

حق نگهداری شما باشه

من نمیگم محجبه بده میگم اون لحظه حجابم رو درست رعایت نکرده بودم ، این آقا هم شاید قبلا کسی رو میخواس ...

من میگم تو که اینقدر دلت پاکه حجابتو هم خوب نگهدار بعد خدا بهترین ها رو برات رقم نیزنه

مشهصه سطح درک و فهمت بالاست 

اخه حیف نیست خواستگارهای خوب رو به دلایل واهی رد کنی 

من میگم تو که اینقدر دلت پاکه حجابتو هم خوب نگهدار بعد خدا بهترین ها رو برات رقم نیزنهمشهصه سطح درک ...

هر کی میاد یه مشکلی داره 

بعد یکی اومد خیلی خوب بود خیلی همه چیز تموم 

همه میگفتن قبول کن خوشبختیت صد در صده 

بعد من برا این که به این آقا جواب بدم چله گرفتم 

حتی چند روز بعد چله هم دس دس کردم جوابش رو ندم 

لحضه آخر گفتم سوره یاسین بخونم هر چی خدا بخواد قبول کنم براش 

یه دفعه همه چی خراب شد 

هر چی گفتم قبول میکنم براش همه گفتن تو از رو لج بازی داری بله میدی🤣 و اینا کلا خراب شد گفتم حتما خدا نخواسته دیگه 

وقتی خوبه مثل مرد رویایی هست باور کن ولی وقتی بگیرتش کلا دیکتاتوری میشه الان هفته قبل من گفتم ازت نا ...

این یه قانون اجتماعی هست اگر به رفتار بد یک دوست اعتراض کردید و گفت همینه که هست و رابطه رو ادامه دادی از اون به بعد هر خفت و خواری که بکشی مقصر خودتی چون‌طرف به هیچ‌وجه دردجهت رفع معایب خود نیست و با دید خود برتر بینی به شما نگاه میکنه نه برابر . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

هر کی میاد یه مشکلی داره بعد یکی اومد خیلی خوب بود خیلی همه چیز تموم همه میگفتن قبول کن خوشبختیت صد ...

در کار خیر که ادم استخاره نمیگیره

تو زیادی خواستگار زده زیر دلت  ... انشالله قبل اینکه سرت به سنگ بخوره بیدار بشی

ببخشید خوابم گرفته ... 😴

این یه قانون اجتماعی هست اگر به رفتار بد یک دوست اعتراض کردید و گفت همینه که هست و رابطه رو ادامه دا ...

الان یک هفته هست روبیکا ایتا تلگرام ...کلا پاک کردم از اینستا بلاک کردم 

زده آخرین بازدید یک هفته پیش 

تا بفهمه اونقدر برام بی اهمیت هست که چک هم نمیکنمش 

از تمام تماس ها مسدود کردم 

فقط باید حضوری بیاد از دلم دربیاره 

من همه چیم ازش سر تر هست چرا باید تحقیرم کنه

فعلا یک خانم اسفندی و یک آقای اسفندی دو زندگیم دیدم پدرمو در آوردن از نظر غرور و بد اخلاقی لنگه ندار ...

استارتر من تمام نوشته ها را خواندم از اول تاپیک

اول اینکه این مردی که شما میگید همینه عوض نمیشه و همیشه بعد قهر یا هر چیزی دست شما را به اصطلاح می‌زاره داخل حنا...ببین مدرک تحصیلی را اگر تو روتون میاره و اینا باور کن این هیچ وقت عوض نمیشه و بعد ها خیلی بیشتر میگه حتی خانواده هم بهت میگن...دیگه تا اینجا خود دانی

بابت اینکه گفتی اسفندی 

کلا اسفندی ها حد وسط ندارن یا عالی عالی یا بد بد

و اینکه ازدواج بایک اسفندی واقعا عالی در صورتی که واقعا همونی باشی که اون بخواد اگر روزی حتی غر بزنی یا نمی‌دونم حرف دلت را بزنی تو بد اخلاق ترین زن دنیایی و درک نداری اما تا وقتی باب میلش باشی و مهربون همه چیز اکی 

کلا اسفندی نمی‌پذیریم چون همه چی را فقط برای خودشون می‌خوان و اینکه طوری رفتار میکنند که همه فکر میکنند فرشته اند اما فقط تو می‌دونی این مرد چی و چی داری ازش میکشی

خدا در سخت‌ترین لحظات زندگی در کنار من است و من در آغوش خدایی که میدانم هیچ وقت تنهام نمیزاره 💓دوستت دارم خدای مهربونم و برای تک تک نعمت های زندگیم تو را شکر عاشقتم💓💓دردی که ن با گریه آروم میشه و ن با حرف ن محرمی داره و ن میتونی بیان کنی دقیقا همان چیزیست که یکشبه اندازه هزار سال پیرت می‌کنه و موهای سرت از فرداش سفید میشه این تلخ ترین واقعیتی بود که تو زندگیم تجربه کردم😔 برای همه خوب بخواه برای تمام مردم این دنیا حتی دشمن خودت باور کن از خوبی فقط خوبی بهت میرسه شک نکن🤩 دلت که پاک باشه میتونی خدارا در تک تک لحظات زندگیت حس کنی🤩🤩 اصلا نمیتونم اونایی که خدارا باور ندارن درک کنم فقط یکم فکر کنید آخه ببین این همه نظم و ترتیب این همه زیبایی خب کار کسی جز خالق حق نیست واقعا چرا خودشونا گول میزنند که چی نمی‌ترسن از روز جزا...الله اکبر...الله اکبر خدا بزرگتر از چیزیست که ما می‌پنداریم 😘🥰😍🤩خدایا شکرت اگر من تو را لحظه آیی یا جایی فراموش کردم تو یادم بیار که چه خدایی دارم