2777
2789
عنوان

آقایون یک سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 98 پست
چطور بفهمیم یه نفر تو فامیل خوشش میاد از ما نه شماره از هم داریم نه چیزی فقط تو جمع خانوادگی بعضی وق ...

پیش قدم شدن از طرف خانم ، برای بعضی ها سوتفاهم میاره ... سعی کنید از واسطه استفاده کنید مثلا یکی از اقوام مشترک که با شما صمیمی هست میتونه با ایشون صحبت کنه ...توی صحبتها مثلا در مورد شما حرف بزنه ... اگه اون خوشش بیاد یا نظری داشته باشه حتما عکس العمل نشون میده 

خب تو خودت باید سیاست داشته باشی سیاست زنانه ک هر مردی رو تابع امر خودت میکنه

چه جالب ممنون 

الان من مدرکمو از دانشگاه نگرفتم چون دانشگاه راه دور هست این آقا داشت تمام کارهامو انجام میداد اما از وقتی فهمیده ۱۰۰۰۰۰۰ بار بهم گفته دیپلمه ،حرف زدنت مثل دیپلمه ...گفتم من ناراحتم مسخرم میکنی تو فقط از رازم خبر داری چون بهت اعتماد کردم ازش سو استفاده میکنی

یک هو گفت از این بهتر بلد نیستم حتما کسی دیگه رو داری شماره منو پاک کن ....منو بلاک کن بهتره .....

الان یک هفته هست خبری ازش نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به قصد ازدواج با کسی هستین،کوچکترین چیزی که از شخص مقابل آزارتون میده رو ضربدر ۱۰۰۰ کنید، وقتی رفتین سر خونه زندگی قراره بابتش اذیت بشین.از هیچ نشونه ای ساده نگذرین به امید اینکه بعدا درست میشه.هیچی بعدا درست نمیشه و بدتر هم میشه.حالا هرجور خودتون میدونین🙂

🕊 @ParsTwt | Amin

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

پیش قدم شدن از طرف خانم ، برای بعضی ها سوتفاهم میاره ... سعی کنید از واسطه استفاده کنید مثلا یکی از ...

اینو خودمم میدونم 

اینقد هم چیز نیستم که برم به سه پسر پیشنهاد بدم مگه کم دارم 

عمراااااا 

من اصلا محل نمیدم 

یعنی اصلا راهی باز نزاشتم براش 

اصلا نگاش نکردم که بفهمه من خوشم میاد 

.

.

من کلا از یکی که خوشم بیاد نگاش نمیکنم که نفهمه طرف 

بعد اونم اول خوب بود حس کردم میخواد 

من کلا یه نفر خوشش بیاد میفهمم ، تا الان هر کسی رو حس کردم خوشش میاد اومده خواستگاریم 

ولی این بعدش دیگه بهم نگاه نکرد 

دیگه بعدش اصلا محل نداد 

چی شد یهو؟؟

اگه بعدا پشیمون نمیشی بگی موقعیت خوبی بود پول دار بود فلان بود و اینا کات کن بدرد نمیخوره

آره حق با شماست اصلا بدرد نمیخوره مردی که ناز نکشه 

انگار رابطه رو رفتار من می‌چرخه تا بگم چشم اوضاع اوکی هست تا بگم معترضم باید داغونم کنه 

باورتون نمیشه هزار کیلومتر اومد تخته گاز به دیدنم یک ساعت منو برد بیرون هر چی گفتم آروم آروم گاز داد هر چی گفتم کنار رودخانه واستا گفت نمیخواد گرمه ....در این حد خود رای هست

اینو خودمم میدونم اینقد هم چیز نیستم که برم به سه پسر پیشنهاد بدم مگه کم دارم عمراااااا من اصلا محل ...

خب مشخصه دلش جای دیگه اس

شما که خواستگار زیاد داشتید بیخیال این جور افراد بشین

یه وقت بخودت میای میبینی دیر شده ها

البته یه قانون نانوشته هست که میگه آویزونی گریزونه گریزونی آویزونه 

نرو سراغش محلش نزار بزار اون بیاد سمتت

دیگه ازش می ترسم 

کسی که این همه راحت دست می‌کشه ازم ارزش سرمایه گذاری نداره 

در کسری از ثانیه رهام می‌کنه اون چون خودش مقصر بوده 

دفعه قبل هم خودش اومد من کلا رو خودم مسلط هستم مودب هستم کم توقع ....کاری نمیکنم بحث بشه تو یک سال گذشته فقط دوبار بحث و قهر کردم اولی که رفت من تصادف کردم عمل شدم ....حتی بهش زنگ نزدم بگم بعد خودش برگشت اومد گفت میدونم اشتباه کردم .....اینم دومین دعوا ..که گذاشته رفته که چرا به من گفتی مسخرم کردی .البته بگم وقتی هست منتظر بگم فلان لباس رو میخوام سریع تهیه کنه اول تابستون به فکر صندلم هست و میخره اول زمستون بلک. لباس گرمم هست تو جای میرم به فکر شام و ناهارم هست سریع با پیک غذا می‌فرسته بدون اینکه بدونم  ....همه حواسش بهم هست اما انگار می ترسم ازش دیگه

خب مشخصه دلش جای دیگه اسشما که خواستگار زیاد داشتید بیخیال این جور افراد بشینیه وقت بخودت میای میبین ...

یعنی چی جای دیگس دلش؟ 

غلط میکنه اول محل میده بعد بی محل میکنه 

اگه از اول یه نفر دیگه رو میخواست چرا محل داد 

کلا کم محل می‌کرد؟

خب مشخصه دلش جای دیگه اسشما که خواستگار زیاد داشتید بیخیال این جور افراد بشینیه وقت بخودت میای میبین ...

از این پسر ۱۲ سالهه ها نیستی فکر میکنه همه چیز رو میدونه؟؟ 

دانشگاه رفتی؟ یا هنوز به سن قانونی نرسیدی؟

رو حرف تو من دیگه طرف رو آدم حساب نکنم؟؟ نکنه بعد بفهمم خوشش میومده 

چون من یه نفر رو این طوری از دست داد 

بعد فهمیدم واقعا میخواسته